میعادگاه : کـــرج . محمدشهر . ابتدای عباس آباد.بیت المهــــــــدی (عج

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 3414
:: کل نظرات : 51

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 7
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 1836
:: باردید دیروز : 12595
:: بازدید هفته : 19291
:: بازدید ماه : 23143
:: بازدید سال : 23143
:: بازدید کلی : 888577
نویسنده : گمنام
جمعه 31 شهريور 1402

 چهارشنبه ۲۹ شهریورماه و در آستانه هفته دفاع مقدس، دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت با رهبر انقلاب برگزار شد. در این دیدار که صبح امروز در آستانه هفته دفاع مقدس برگزار شد، جمعی از طلایه‌داران، خانواده‌های شهدا، هنرمندان، نویسندگان و امدادگران و پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

مقام معظم رهبری در بخشی از این دیدار فرمودند: دفاع مقدس صبغه دینی داشت. وقتی صبغه دینی باشد موجب می‌شود که جوان با شوق شهادت حرکت کند. زندگی‌ها و شرح‌ حال‌های شهدا را بخوانید که شوق شهادت داشتند و آرزوی شهادت داشتند و این نتیجه صبغه دینی است. مادران و همسران راضی می‌شدند که جوانان برای خدا به جبهه بروند؛ مکرر مادران شهیدی از نزدیک زیارت کردم که یک فرزند یا دو فرزندشان شهید شده بود و می‌گفتند حتی اگر ۱۰ فرزند داشتیم به جبهه می‌فرستادیم تا شهید شوند. آن‌ها راست می‌گفتند. در این نمایشگاه اینجا، مادر ۹ شهید را به من نشان دادند، این شوخی است! مادر ۸ شهید قابل تصور است. من در کردستان خانواده‌ای را دیدم که از آن‌ها ۷ نفر به شهادت رسیده بود. این جز عامل دینی چه چیزی می‌تواند باشد.

 
 

رهبر انقلاب: مادرهایی بودند که مادر ۹ یا ۸ یا ۷ شهید بودند؛ این شوخی نیست، اتفاق افتاده است

حاجیه صفیه گلزاری همسر، خواهر و دختر شهیدان گلزاری به همراه جمعی از فرزندان و برادران و خواهران مجموع خانواده شهید و ایثارگری تشکیل می‌دهند که بدون هیچگونه منت و چشم‌داشتی با تقدیم ۹ شهید در جزیره هرمز زندگی می‌کنند. شهیده فاطمه نیک مادر خانواده آخرین شهیدی بود که جان خود را در فاجعه جنایات آل سعود در سال ۶۶ مکه از دست داد و قبل از وی شهیدان علی و محمد گلزاری در عملیات فتح المبین، شهیدان محمد شفیع مدنی و موسی درویشی در عملیات خیبر، عبدالله دریانورد و غلام گلزاری در عملیات والفجر ۸، حرّ درویشی در عملیات کربلای ۴ و عبدالحسین درویشی در عملیات کربلای ۵ راه شهادت را انتخاب کردند. از این خانواده باز هم دو جانباز و یک ایثار گر روایت گر دوران دفاع مقدس باقی ماندند تا مجموع شهید، جانباز و ایثارگر این خانواده به عدد ۱۲ برسد.

در اولین سفر رسمی مقام معظم رهبری به استان هرمزگان خانواده شهید گلزاری دیداری با ایشان داشتند و اعضاء خانواده گلزاری از شیرینی این دیدار صحبت‌های زیادی کردند و از اشک‌های شوق حاجیه صفیه گلزاری سخن‌ها راندند و این دیدار را شیرین‌ترین خاطره خود در طول زندگی دانستند.

ام‌الشهدا جزیره هرمز

فاطمه نیک در پنجم مهرماه ۱۳۰۰ در جزیره قشم از توابع استان هرمزگان دیده به جهان گشود. پدرش مؤذن مسجد بود و فاطمه در دامان خانواده‌ای معتقد و متدیّن رشد کرد و جانش با آموزه‌های دینی عجین شد؛ آن چنان که بعدها وقتی خود ازدواج کرد و مادر شد، فرزندان رشید و شجاع و باایمان را تربیت کرد و در کنار خانه‌داری به فعالیت در امور مذهبی و مبارزه با استبداد شاهنشاهی پرداخت و پس از پیروزی انقلاب و با شروع جنگ تحمیلی تک تک فرزندانش را عازم جبهه‌های جنگ کرد. صفیه گلزاری با اشاره به ایمان و شجاعت مادرش، درباره اعزام فرزندانش به جبهه گفته بود: «مادرم قلب بسیار بزرگی داشت و برای پیروزی انقلاب اسلامی در جبهه‌های حق علیه باطل از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کرد. فرزندانش را با میل خود راهی جنگ کرد و در طول جنگ چند تن از پسرانش به شهادت رسیدند و به ام‌‍‌الشهدا معروف شد. مادرم در مرداد ماه ۱۳۶۶ عازم حج ابراهیمی شد و در مراسم برائت از مشرکین سینه‌اش آماج گلوله‌های وهابیون شد و در نهم مردادماه ۱۳۶۶ در سن ۶۶ سالگی در شهر مکه مکرمه به فرزندان شهیدش پیوست.»

مادرم ارادت خاصی به حضرت فاطمه زهرا(س) داشت

صفیه گلزاری درباره ارادت مادرش به بانو حضرت فاطمه زهرا(س) گفته بود: «مادرم به حضرت فاطمه زهرا(س) ارادت خاصی داشت. نام مادرش فاطمه، نام خودش نیز فاطمه بود. برای دخترش هم همین نام را انتخاب کرد و برای نوه‌اش هم نام فاطمه را برگزید. در راه اندازی هیئت و مجالس مذهبی پیش قدم بود. برای کودکان و نوجوانان، مدرسه و مکتب‌خانه بر پا می‌کرد تا خواندن و نوشتن بیاموزند و بهتر زندگی کنند. مادرم در نقش یک مشاور می‌کوشید تا مشاجرات بین زن و شوهر ها را فیصله دهد و آنان را به کانون گرم خانواده بازگرداند. معمولا به خانه هایشان می‌رفت و با خودش شادی می‌برد. می‌گفت و می‌خندید و دو طرف را آشتی می‌داد. مردان را به غیرت و شجاعت و زنان را به حجاب و شوهر دوستی سفارش می‌کرد.»

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: ایثـار و شهادت , ,
:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 285
|
تعداد امتیازدهندگان : 76
|
مجموع امتیاز : 76
نویسنده : گمنام
جمعه 31 شهريور 1402

آبان ماه ۱۴۰۱ بود. جوان ۲۱ ساله‌ای به همراه تعدادی از نیروهای بسیجی و مردمی برای آرام کردن اغتشاشات به شهرک اکباتان رفته بود، اما چند اغتشاشگر که او را بخاطر ظاهر بسیجی تا یک بن بست تعقیب کرده بودند، با چاقو و سنگ و مشت لگد به او حمله می‌کنند. بعد از شکنجه و ضرب و شتم فراوان بدن نیمه جانش را کنار ساختمانی در گذری خلوت رها می کنند. ساعتی بعد دوستان او بدن خونین را در حالی که پتویی روی آن افتاده بود، پیدا و برای درمان به بیمارستان منتقل کردند. اما شدت ضربات آنچنان زیاد بود که جوان تحمل نیاورد و «آرمان علی وردی» بعد از دو روز به شهادت رسید.

بعدها در بررسی دوربین های مشرف به محل حادثه مشخص شد ۱۵ نفر از اغتشاشگران او را دوره کرده و کتک زده و با توهین و فحاشی از شکنجه هایشان فیلم گرفته اند. همان فیلم ها هم بعدا سند رسوایی شان شد. تصاویری کوتاه از مظلومیت یک جوان که جرمش بسیجی بودنش بود و آشوبگرانی که می خواستند او به رهبر و مقدساتش توهین کند اما او نیمه جان از دردها این کار را نمی پذیرفت. یا پخش شدن این تصاویر کم کم درد کشیدن آرمان درد یک ملت شد و همه برای غربت او متأثر شدند.

چندی بعد رهبر معظم انقلاب وقتی از آن روزهای تلخ یاد کردند درباره این شهید فرمودند: «آن طلبه‌ جوان ـ طلبه‌ شهید جوان در تهران، آرمان عزیز ـ چه گناهی کرده بود؟ یک طلبه‌ جوان؛ دانشجو بوده، آمده طلبه شده؛ متدین، مؤمن، متعبد، حزب‌اللهی. [اینکه او را] شکنجه کنند، زیر شکنجه او را بکشند، جسدش را بیندازند در خیابان. اینها کارهای کوچکی است؟ اینها چه کسانی‌اند؟ باید فکر کرد. اینها چه کسانی‌اند؟ اینها بچّه‌های ما که نیستند، اینها جوان‌های ما که نیستند؛ ‌اینها چه کسانی‌اند؟ از کجا دستور می‌گیرند؟ چرا این کسانی که مدعی حقوق بشرند اینها را محکوم نکردند؟»

آرمان علی‌وردی طلبه ۲۱ساله حوزه علمیه آیت‌الله مجتهدی و بسیجی یگان امنیتی امام رضا(ع)، ساکن محله شهران تهران بود که در مأموریت‌های بسیج برای مقابله با ناآرامی‌ها و اغتشاشات حضور داشت. او روز چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ در شهرک اکباتان بشدت مجروح و روز ششم آبان ماه به شهادت رسید. گفتگوی تسنیم با مادر شهید آرمان علی وردی در ادامه می آید:

بیش از ۸۰ نفر سال گذشته در جریان اغتشاشات به دست اغتشاشگران به شهادت رسیدند. هرچند همه این شهدا عزیز هستند اما مردم عموما اسم دو سه نفر از این شهدا بیشتر در یادهایشان مانده و با آنان به طور خاص تری ارتباط گرفته اند. یکی از آنان شهید آرمان علی وردی است. چرا اینگونه شد؟

بله دو نفر این ویژگی را دارند اول آرمان و دوم شهید روح الله عجمیان بود. به نظر من اینها همه از اخلاص شهدا بود که نحوه شهادتشان به گونه ای شد که مردم آن ها را هرگز از یاد نبرند. با شهادت امثال این جوانان واقعا دل امام زمان(عج) به درد آمد. وقتی دل امام زمان به درد آمد قطعا دل مردم هم به درد آمده و این شهدا اینگونه به دل مردم نشسته اند. مظلوم شهید شدن آرمان، غریبی اش، اخلاص و پاکی اش به دل مردم نشست.

شهید امنیت , آرمان علی وردی , شهدای مدافع وطن , اغتشاشات 1401 , اغتشاشات ایران ,

اگر بخواهید برجسته ترین خصوصیات شهید را مثال بزنید. کدام را می گویید؟

خیلی بی ریا بود. دوست نداشت ریا در کارهایش باشد. قبل از شهادت کارهای خیری کرده بود که هیچکس نمی دانست. حتی من مادرش هم نمی دانستم. همیشه به همه کمک می کرد. در کار خیر پیش قدم بود. حتی از پول تو جیبی اش برای این امور استفاده می کرد. در امور خیریه خیلی کمک می کرد. هیچ جا جار نمی زد که در چه فعالیت هایی مشارکت دارد. اخلاص و در راه خدا کار کردن ویژگی بارزش بود. کسی که همه کارش برای خدا باشد و بی منت کار کند، خدا او را خوب می خرد.

 

یک سال از شهادت آرمان می گذرد و از روزهایی که اغتشاشگران بلوا راه انداختند. حالا بعد از پشت سر گذاشتن ان روزها شما حرفی با مردم دارید؟

فقط می خواستم بگویم گول این رسانه های خارجی را نخورید. خود آرمان قبل از اینکه شهید بشود وقتی تبلیغات رسانه های معاند را می دید ، می گفت رسانه های ما کم کار کرده اند. وقتی کسی نیست این جوانان را آگاه کند او این خلأ را جای دیگری جستجو می کند. رسانه های آن طرف قوی تر دارند روی بچه های ما کار می کنند. من نوعی هم صبح تا شب رسانه های آن طرف را نگاه کنم چه برداشتی می توانم از اوضاع جامعه داشته باشم.

یک بچه دهه ۸۰ چطور می خواهد بفهمد که کدام رسانه حق و حقیقت را می گوید؟ ما ضعف رسانه ای زیادی داریم. یکی از دلایلی که جوانان ما به آن سمت و سو کشیده می شوند همین است. الان طی یک سالی که از آن اغتشاشات گذشت باز اوضاع بهتر شده و رسانه بهتر به این وقایع می پردازد ولی قبلش خیلی ضعیفتر بود. بالاخره باید حقایق برای مردم روشن شود. خود آرمان همیشه می گفت رسانه مان ضعیف است.

شهید امنیت , آرمان علی وردی , شهدای مدافع وطن , اغتشاشات 1401 , اغتشاشات ایران ,

پیش آمده که مردم به شما مراجعه کنند و نظر شما را درباره جوانانشان و اوضاع جامعه بپرسند؟

بله خیلی ها مثل شما سراغ ما آمدند. بعد از شهادت آرمان ما مرتب مراجعه مردم را داشته ایم. خیلی ها پرسیدند که چه کار کنیم جوانان مان گول این فضای اغتشاش را نخورند. می گفتند ما میخواهیم فرزندانمان مثل آرمان شود. در این یک سال هرکس خانه ما می آمد می گفت چه کار کنیم بتوانیم فرزندمان را مثل آرمان تربیت کنیم.

راهکار شما برای این افراد چه بوده است؟

من به همه می گفتم برای جوانان مان وقت بگذاریم. برای جوانان مان گوش شنوا داشته باشیم. من خودم همیشه برای آرمان اینطور بودم. وقتی از مدرسه می آمد صحبت می کردم و می گفتم چه کار کردی؟ برای من توضیح می داد و من از توضیحات و صحبت هایش می فهمیدم چه دوستانی دارد و با چه کسانی معاشرت می کند. یکسری نکات را غیرمستقیم به او می گفتم که چطور در جامعه باید حضور داشته باشد و بگردد.

والدین باید برای بچه ها وقت بگذارند و با آن ها دوست باشند. نه اینکه آخر شب یک ربع نیم ساعت فقط بپرسند امروز چه کار کردی؟ یا فقط از درسش بپرسند. جوان اگر در خانه صحبت هایش را بیان نکند و خودش را تخلیه نکند، بیرون با کسانی که او را به هر شکلی تحویل می گیرند این کار را می کند و ممکن است عده ای آنها را به راه نادرست بکشانند.

شهید امنیت , آرمان علی وردی , شهدای مدافع وطن , اغتشاشات 1401 , اغتشاشات ایران ,

آرمان به انتخاب خودش طلبه شده بود؟

بله انتخاب خودش بود. دانشجوی مهندسی عمران بود. چند نفر از دوستان بچگی اش که با آن ها زیاد در ارتباط بود، طلبه بودند. وقتی با آنان رفت و آمد می کرد و صحبت هایشان را گوش می داد کم کم به تحصیل در حوزه علمیه رغبت پیدا کرد و به آن سمت کشیده شد. بعد به من گفت چیزی که من می خواهم را نمی توانم در دانشگاه پیدا کنم. گفت اگر راضی هستید می خواهم طلبه بشوم. ما هم نه اینکه مخالفت کنیم یا مخالف تصیمش باشیم اما به خاطر آینده شغلی اش گفتیم تو اول دانشگاه را تمام کن بعد به حوزه برو. آرمان هم گفت: «نه اگر از همین حالا به حوزه بروم، می توانم بهتر به مردم خدمت کنم.» من و پدرش هم موافقت کردیم. وقتی دیدیم خیلی خوشحال است و با شوق و ذوق این مسیر طلبگی را انتخاب کرده و می رود گفتیم چرا مانعش باشیم.

کسانی هم بوده اند که تحت تأثیر آشنایی با فضای فکری آرمان به این مسیر آمده باشند؟

بله؛ در همین یک سال خیلی ها تحت تأثیر آرمان مسیرشان تغییر کرد. خیلی ها به خاطر آرمان تشویق شدند تا بچه هایشان را به حوزه بفرستند. برای من پیام های زیادی آمد که بعد از شهادت آرمان ما رفتیم و حوزه علمیه ثبت نام کردیم. یکسری حتی می گفتند ما برای اینکار مخالف یا بلاتکلیف بودیم اما خانواده شما را که دیدیم، بعدا با رضایت کامل بچه هایمان را فرستادیم. الان گاهی از ما می پرسند که بچه ما می خواهد طلبه شود چه کار کنیم؟ من می گویم اشکالی ندارد. اگر خودشان دوست دارند. به این انتخاب احترام بگذارید. این راه هرچند سخت اما راه ائمه است. دروسی در آن خوانده می شود که ذهن را باز تر می کند.

شهید امنیت , آرمان علی وردی , شهدای مدافع وطن , اغتشاشات 1401 , اغتشاشات ایران ,

آقا درمورد شهید علی وردی که صحبت می کردند اصطلاحی استفاده کردند و گفتند «آرمان عزیز» این اصطلاح از آن روز برای فرزند شما به یک اصطلاح رایج تبدیل شد و در ذهن ها ماند. نظر شما چه بود؟

بله؛ آرمان علاقه شدیدی به آقا داشت. آقا هم مثل یک پدر آرمان را خطاب کردند و گفتند آرمان عزیز. من خودم آن لحظه که این جملات را از ایشان شنیدم در خانه بودم و بسیار اشک ریختم. در خانه ما تا اسم آقا می آمد، آرمان می گفت جانم فدای رهبر. موقع شهادت هم از او خواسته بودند به رهبر توهین کند که گفته بود آقا نور چشم من است. من توهین نمی کنم. آرمان واقعا جانش را فدای کشور و رهبرش کرد.

آقا چهار خصوصیت از آرمان گفتند. دقیقا دست روی خصوصیت هایی گذاشتند که درمورد آرمان حقیقت داشت و مهم بود. احساس می کنم آقا با بینش کامل این حرف را زدند. واقعا آرمان پاک و حزب اللهی بود که آقا درموردش اینطور فرمودند:«متدین، مؤمن، متعبد، حزب‌اللهی...»

 

در دیداری که با آقا داشتید ایشان به شما مطلب خاصی گفتند؟

گفتند این جوانان افتخار کشور ما هستند. جلوتر از ما و الگوی کشور هستند. ما افتخار می کنیم و شما هم باید به این جوانان افتخار کنید.

 

منبع:تسنیم

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: ایثـار و شهادت , ,
:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 271
|
تعداد امتیازدهندگان : 73
|
مجموع امتیاز : 73
نویسنده : گمنام
جمعه 30 دی 1401

حجت‌الاسلام شیخ علی سعیدیان کارشناس مذهبی و از مبلغان دینی که سابقه حضور در کشورهای مختلف را دارد با انتشار پیامی با عنوان «سکوتتان را نمی‌فهمم» خطاب به مسئولین مراکز اسلامی در خارج از ایران، نسبت به انفعال این مسئولان در قبال توهین به عقاید دینی و هتک حرمت شخصیت‌های کشورمان انتقاد کرد. او در این خصوص نوشت:

 

در آن به اصطلاح مهد مثلاً دموکراسی و مثلاً آزادی بیان و عقیده به رکن رکن عقاید دینی، فرهنگی و ملی‌مان توهین می‌شود. برخلاف قوانین دول غربی، به مساجد، عقاید و مراکز و مسئولان و حاضرین در مراکز جسارت می‌شود. نسبت به عقایدشان اعم از توحیدی و ملی جسارت می‌شود.

 

دریغ از یک مصاحبه یا یک برگه شکوائیه یا یک جمله سخنرانی درحمایت از دین و خدا و شیعیان مورد هتک قرار گرفته و ارزش‌ها و بزرگان دینی‌مان. تابحال فکر کرده‌اید اصلاً این حضور با این حد از انفعال، چه منفعتی برای مکتب تشیع و کشور عزیزمان دارد؟ و آیاخروجی این سکوتتان، حفظ حرمت نسبت به دین و آیین و کشور ما شده است؟ و آیا این سکوتتان زمینه دلگرمی مسلمانان مظلوم ساکن در کشورهای غربی شده است؟ و آیا این سکوتتان اصلاً وظیفه عقلی و دینی و ملی شما را به ثمر رسانده است؟و آیا سخن نگفتن‌تان حق و حقوق قانونی شما را در کشور محل مرکز، استیفا کرده است؟

 

خدا می‌داند، می‌دانم ایستادگی آن هم در این شرایط سخت است. ولی این را هم یقین دارم، گرچه سخت است ولی در خط اول مبارزه برای دفاع از هویت دینی و ملی‌مان، سکوت نه تنها دردی را دوا نمی‌کند بلکه باعث درشتی جاهلان در ابراز جهلشان می‌شود.

 

برادران من حرف بزنید، همانگونه که بهشتی و چمران‌ها و...خارج از این کشور، در اوج غربت دین حرف زدند و مناظره و بحث داشتند و خدا یاریشان کرد. لطفاً حرف بزنید. نهایتاً چه خواهد شد؟ نگران چه چیزی هستید، برگرداندن به کشورتان؟ خدا می‌داند اگر این بشود که سربلند دنیا و آخرتید و مفتخر به دفاع از جبهه حق و حقیقت. این همه توهین و تحقیر و تشکیک را تا به کی و به چه قیمتی می‌خواهید تحمل کنید؟ والله این‌گونه ماندن نه نزد خدا ارزش دارد و نه برای خودتان حس آرامش دنیوی و اخروی ایجاد می‌کند. 

 

مگر معتقد نیستیم که ان تنصرالله ینصرکم و مگر با همین اعتقاد، بزرگان قبل از شما مثل بهشتی‌ها موفق به غلبه تفکر بهشتی‌شان در اوج غربت اسلام نشدند؟ سر از پستوی عزلت بیرون بیاورید و از اسلام عزیز و جامعه مظلوم شیعه و عقایدشان و حرمت کشورمان و مرجعیت و علما دفاع کنید و نگذارید هتاکان و بدزبانان برای باطلشان محکم و استوار باشند و حق طلبان برای حق‌شان ساکت و منفعل.

 

 

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 606
|
امتیاز مطلب : 379
|
تعداد امتیازدهندگان : 101
|
مجموع امتیاز : 101
نویسنده : گمنام
چهار شنبه 30 آذر 1401

رهبر معظم انقلاب:

حادثه تروریستی شاهچراغ موجب رسوایی آمریکایی‌ها شد/ در تولیدات رسانه‌ای مربوط به تاریخ انقلاب و جنایت‌های دشمنان کوتاهی داریم

رهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه حادثه تروریستی شاهچراغ موجب رسوایی آمریکایی‌های منافق و سیاه‌دل شد، فرمودند: ما در مسائل مربوط به حوادث و تاریخ انقلاب اسلامی و جنایت‌های دشمنان از نظر کار رسانه‌ای و تبلیغی، کوتاهی داریم.

عقیق: رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در دیدار خانواده‌های شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ علیه‌السلام این حادثه تلخ را موجب داغدار شدن دل‌ها اما ماندنی در تاریخ ایران خواندند و با تأکید بر رسوا شدن دستهای پشت پرده این خباثت یعنی امریکایی‌های کینه توز و بوجود آورنده داعش، خاطرنشان کردند: دستگاه‌های فرهنگی و هنری باید این حادثه با عظمت را همچون قضیه عاشورا و سایر مسائل تاریخی مورد توجه قرار دهند و به آیندگان منتقل کنند.

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای ترور زائران را متفاوت از سایر حوادث تروریستی و موجب رسوایی مضاعف دشمن دانستند و گفتند: علاوه بر عاملان جانی و خیانتکار، پشتیبانان اصلی و بوجود آورندگان داعش نیز در این جنایت شریک هستند. آنها آن‌قدر دروغگو، سیاه‌دل، رسوا و منافق هستند که در حرف، پرچم حقوق بشر را بالا می‌برند اما در عمل، گروههای خطرناک تروریستی را بوجود می‌آورند.

 

ایشان دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ای را به تولیدات هنری در خصوص این حادثه و سایر قضایای تاریخی توصیه کردند و افزودند: ما در مسائل مربوط به حوادث و تاریخ انقلاب اسلامی و جنایت‌های دشمنان از نظر کار رسانه‌ای و تبلیغی، کوتاهی داریم به‌گونه‌ای که نسل جوان ما اطلاعات زیادی از حوادث گذشته از جمله جنایات منافقین ندارد.

 

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: تبیین این واقعیت‌ها جزو وظایف فعالان بخشهای هنری، تبلیغی و نگارشی و همه دستگاه‌های فرهنگی است.

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 688
|
امتیاز مطلب : 373
|
تعداد امتیازدهندگان : 97
|
مجموع امتیاز : 97
نویسنده : گمنام
شنبه 30 مهر 1401

شهیدمهدی باکری فرمانده لشکر عاشورا بود که سال ۶۲ در عملیات بدر به شهادت رسید. خانواده باکری سه فرزند خود علی، مهدی و حمید را در راه خدا داد بدون اینکه پیکر هیچ‌کدام به آغوش خانواده برگردد.

 

صفیه مدرس همسر شهید مهدی باکری در برشی از زندگی مشترک‌شان به حساسیت آقا مهدی نسبت به بیت‌المال اشاره می‌کند و می‌گوید: یک روز مهدی آمد و گفت شب میهمان داریم، جلسه با بچه‌های لشکر در خانه ماست. جگر خریده بود و گفت دُرست کن. گفتم نان نداریم و من هم نمی‌توانم بروم در صف نانوایی بایستم، شب زود بیا و نان بخر. طبق معمول آنقدر دیر آمد که همه‌جا بسته بود.

 

زنگ زد لشکر بچه‌ها نان آوردند. تا برای شام من خواستم مقداری از آن را بخورم، کشید عقب و گفت تو حق نداری از این نان‌ها بخوری، مردم این‌ها را برای رزمنده‌ها فرستادند، به شوخی گفتم ای‌بابا من هم زن رزمنده هستم، خندید و گفت نه نباید بخوری. آخر سر من تکه نان‌هایی که ته سفره باقی مانده بود خوردم.

 

 

 

یکبار دیگر خودکاری از جیبش روی زمین افتاد، برداشتم تا اسم چند سبزی را بنویسم که موقع برگشت از دزفول از کنار جاده بخرم. یک‌دفعه سرم داد زد و گفت با آن نویس، مال بیت‌المال است. گفتم اما فقط اسم چند تا سبزی را می‌خواهم بنویسم، گفت نه نمی‌خواهد بنویسی.

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 790
|
امتیاز مطلب : 340
|
تعداد امتیازدهندگان : 93
|
مجموع امتیاز : 93
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 31 شهريور 1401

حاج میثم مطیعی مداح سرشناس کشورمان در واکنش به ماجرای مهسا امینی و اتفاقات بعد آن در فضای مجازی موضع‌گیری کرد. او در توئیتر نوشت:

 

«‌ضمن عرض تسلیت به خانواده امینی، چند نکته:

۱. خطا در عملکردها به هیچ‌وجه قابل توجیه نیست

۲. احکام الهی به میل و خواست اشخاص قابل تفسیر و تغییر نیست.

۳. هوشیار باشیم که مهسا امینی برای ضدانقلاب فقط یک بهانه و فرصت است. در زمین دشمن بازی نکنیم!

انقلاب اسلامی استوار خواهد ماند.»

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 806
|
امتیاز مطلب : 361
|
تعداد امتیازدهندگان : 95
|
مجموع امتیاز : 95
نویسنده : گمنام
دو شنبه 31 مرداد 1401

نخستین قسمت از برنامه تلویزیونی «در مسیر حسین» شب گذشته با حضور سید مجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی از شبکه افق سیما پخش شد.

 

میراحمدی در ابتدای سخنان خود پیش‌بینی‌اش از تعداد زائران اربعین امسال را اعلام کرد و گفت: در جلسات ستاد مرکزی اربعین از ۴-۵ ماه قبل، آمار و اطلاعات را تجزیه و تحلیل کردیم. برآورد ما این است که امسال حدود ۵ میلیون زائر در مراسم اربعین خواهیم داشت. 

 

وی اضافه کرد: در سال ۱۳۹۸ که سال غیرکرونایی بود، ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار زائر داشتیم که ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از آنان ایرانی و حدود ۴۰۰ هزار نفر اتباع غیرایرانی بودند. با توجه به تعداد گذرنامه‌هایی که در این مدت صادر شده و افزایش جمعیت چشمگیر زائران که برای مراسم دعای عرفه و ماه محرم راهی نجف و کربلا شدند، به نظر می‌رسد که شاهد جمعیت زیادی در مراسم اربعین خواهیم بود..

 

او درباره وسایل حمل و نقل زائران گفت: حمل و نقل ریلی ما حداکثر ظرفیت ۳۰۰ هزار نفر را دارد و حمل و نقل هوایی نیز ۱۰۰ هزار نفر ظرفیت دارد. ۳۵ درصد از این جمعیت نیز می‌توانند با حمل و نقل زمینی تا مرز بروند و مابقی باید از حمل و نقل شخصی استفاده کنند. راه حل اساسی این است که به سمت توسعه پارکینگ‌ها و فراهم کردن بستری باشیم تا مردم بتوانند از طریق وسیله شخصی به مرز بیایند. 

 

میراحمدی درباره ظرفیت پارکینگ‌های مرزی گفت: ظرفیت پارکینگ‌های ما در مرز نسبت به سال ۱۳۹۸، حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است. در مرز مهران، قبل از افزایش ظرفیت‌ها، امکان پارک ۶۰ تا ۷۰ هزار خودرو وجود داشت و اکنون این رقم افزایش یافته است. البته در شلمچه و چزابه محدودیت ما کمتر است. 

 

وی درباره تعرفه پارکینگ‌ها نیز بیان داشت: با توجه به نظر آقای رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه هزینه‌های زائران تا جای ممکن ارزان باشد، پیشنهادی ۲ دسته پارکینگ را در ستاد مرکزی اربعین دادیم. دسته اول پارکینگ‌های در اختیار شهرداری‌ها و دسته دیگر پارکینگ‌های خصوصی است. در ابتدا رقم پارکینگ‌های بخش دولتی، هر ۲۴ ساعت، ۱۲ هزار تومان و برای پارکینگ‌های شخصی ۱۷ هزار تومان درنظر گرفته شد، اما این ارقام را به نصف تقلیل دادیم و هم‌اکنون قیمت پارکینگ‌های شهرداری برای هر شبانه روز ۵ هزار تومان و پارکینگ‌های خصوصی ۱۰ هزار تومان است. همچنین ۲۲۰۰ دستگاه اتوبوس شهری برای انتقال زائران از پارکینگ تا مرز درنظر گرفته‌ایم. 

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره تعداد پایانه‌ها و خروجی‌های مرز زمینی گفت: در سال‌های گذشته یکی از مشکلات خروجی مرز‌ها این بود که برخلاف افزایش تعداد گیت‌ها در مرز خودمان، تعداد گیت ورودی عراقی‌ها افزایش نمی‌یافت و همین موضوع باعث ازدحام جمعیت می‌شد. برای امسال، هم تعداد گیت‌های خودمان را توسعه دادیم و هم با طرف عراقی برای افزایش گیت‌ها وارد مذاکره شدیم و آنان هم اقدامات خودشان را آغاز کردند. اکنون در مرز خودمان هر زائر زیر ۱۵ ثانیه می‌تواند از گیت عبور کند. 

 

وی تاکید کرد: فعلا مرز‌های مهران، شلمچه، چزابه و خسروی باز است. البته مرز خسروی ۲۴ ساعته نیست و در ایام اربعین از ۵ صبح تا ۵ بعدازظهر باز است، چرا که امنیت زائران برای ما بسیار مهم است. علاوه براین، امسال مرز تمرچین در آذربایجان غربی و باشماق در کردستان را هم فعال کردیم، اما این دو هم محدودیت زمانی ۸ صبح تا ۵ بعدازظهر را خواهند داشت.

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: عقــــــــــــایـــد , ,
:: بازدید از این مطلب : 815
|
امتیاز مطلب : 267
|
تعداد امتیازدهندگان : 70
|
مجموع امتیاز : 70
نویسنده : گمنام
جمعه 31 تير 1401

در آستانه ماه محرم دکتر علیرضا زاکانی با جمعی از مداحان اهل بیت دیدار و پیرامون فعالیت های هیئت ها و نحوه تعامل آن ها با مجموعه های فرهنگی شهرداری گفت وگو کرد. در این دیدار کربلایی نریمان پناهی، حاج جواد حیدری، حاج محمد کمیل، حاج ابوالفضل بختیاری، حاج حسین محمدی فام، حاج حسین مردانی، حاج کاظم غفارنژاد، حاج احد قدمی، حاج محسن عربخالقی، حاج حنیف طاهری، حاج مهدی ارضی، حاج امیر عباسی، کربلایی سید علی مومنی، کربلایی حسن حسینخانی، کربلایی محمدحسن فیضی، کربلایی مجتبی قره گزلو، کربلایی محسن عراقی به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

 

شهردار تهران در این دیدار پس از شنیدن نقطه نظرات و دیدگاه های مداحان اهل بیت (ع) با بیان اینکه مدیریت شهری رسالتی جز خادمی مردم برای خود قائل نیست گفت: هیئت های مذهبی در سراسر کشور نقش موثر و بدیلی در فرهنگسازی و تربیت نسل جوان دارند. شما مداحان و ذاکرین اهل بیت هم پرچمداران فرهنگ حسینی هستید.

 

دکتر زاکانی درباره تعامل مدیریت شهری با هیئت ها گفت : ما در این جایگاه خودمان را نوکر مردم و نوکر خادمین اهل بیت می دانیم و امیدمان این است که اگر توفیق خدمتگزاری در این آستان نصیبمان شد نام ما را هم جزء خادمان اباعبدالله (ع) درج کنند.

 

شهردار تهران با اشاره برخی کمبود ها و مشکلاتی که توسط مداحان در این جلسه مطرح شد افزود : همه امکانات شهرداری تهران را برای خدمتگزاری زیر بیرق سیدالشهدا (ع) در طبق اخلاص می گذاریم.

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 871
|
امتیاز مطلب : 356
|
تعداد امتیازدهندگان : 96
|
مجموع امتیاز : 96
نویسنده : گمنام
شنبه 31 ارديبهشت 1401

 این عبارت ها یک بند از سرود سلام فرمانده است که این روزها بازتاب زیادی میان مردم داشته و برلب کوچک و بزرگ زمزمه می شود. اما علی پسر مهزیار کیست و چه ارتباطی حضرت ولی عصر عج داشته است؟

 

داستان تشرف علی ابن مهزیار خدمت امام زمان عج را شیخ طوسی در کتاب الغیبة و شیخ صدوق در کتاب کمال الدین و تمام النعمة نقل کرده اند.

نقل است که او بیست سفر را به شوق ملاقات امام حضرت عازم حج شد . وقتی در سفر بیست و یکم خدمت امام زمان عج رسید حضرت به او فرمودند: ای ابوالحسن، ما شب و روز منتظر ورودت بودیم، چرا این قدر دیر نزد ما آمدی؟

 

عرض کردم: آقای من! تاکنون کسی را نیافته بودم که دلیل و راهنمای من به سوی شما باشد.

 

فرمودند: آیا کسی را نیافتی که تو را دلالت کند؟!! بعد انگشت مبارک را به روی زمین کشیده، سپس فرمودند: نه لکن شماها اموالتان را فزونی بخشیدید، و بر بینوانان از مؤمنین سخت گرفته، آنان را سرگردان و بیچاره کردید، و رابطة خویشاوندی را در بین خود بریدید (صله رحم انجام ندادید) دیگر شما چه عذری دارید؟

 

گفتم: توبه، توبه، عذر می‌خواهم. ببخشید، نادیده بگیرید.

 

سپس فرمودند: ای پسر مهزیار، اگر نبود که بعضی از شما برای بعضی دیگر استغفار می‌کنید، تمام کسانی که بر روی زمین هستند، نابود می‌شدند به جز خواص شیعه؛ همان‌هایی که گفتارشان با رفتارشان یکی است.

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: مــهـــــدویــــت , ,
:: بازدید از این مطلب : 873
|
امتیاز مطلب : 290
|
تعداد امتیازدهندگان : 87
|
مجموع امتیاز : 87
نویسنده : گمنام
چهار شنبه 31 فروردين 1401

حجت الاسلام سید محمدباقر علوی تهرانی استاد حوزه علمیه همزمان با ایام ماه مبارک رمضان در مسجد حضرت امیر (ع) به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: در بیان مؤلفه‌های رسیدن به حکمت الهی، قانون سوم به دست آوردن غذای حلال، رسید به بحث روزی است. قرآن کریم می‌فرماید خداوند برخی از شما را در رزق بر برخی دیگر، برتری داد؛ تفاوت در رزق در تمام مخلوقات وجود دارد، تفاوت لازمه آفرینش است، خدا در گونه‌های انسانی به خلاف گونه‌های حیوانی این تفاوت را در همه موارد لحاظ کرده است.

 

وی با بیان اینکه تفاوت دو قسم است، عنوان کرد: نخست تفاوت تکوینی است که در این بخش خدا اراده کرده و لازمه آفرینش است، بر اساس مصالح خداوند است و دیگر تفاوت از باب ظلم ظالم و ستم ستمگر است. بر اساس تفاوت تکوینی، اختلاف در روزی با توجه به آیه ۷۱ سوره نحل وجود دارد، مصالحی است که خداوند اقتضا می‌داند و خطاب به بندگان می‌فرماید که مصالح را به من یاد ندهید. خداوند نسبت به مصالح داناست، و بخیل هم نیست، اگر مصلحت اقتضا کند قطعاً عنایت می‌فرماید. خداوند زندگی ما را بر اساس مصالح مقدر کرده، اما سنت خدا این است که هیچ وقت آن مصالح را بیان نکرده، یک عده‌ای می‌پذیرند و از مقربان می‌شوند، یک عده‌ای هم هستند که تمام دین را اقامه نمی‌کنند، بعضی را می‌پسندند، بعضی را نمی‌پسندند، آنها مشکل دارند.

 

علوی تهرانی با تاکید بر اینکه خداوند روزی بشر و روزی تمام موجودات را تضمین کرده است، تضمین کرده یعنی تمام شدنی نیست، گفت: خداوند خود روزی دهنده است. خداوند رزاق است، خداوند روزی بخش نیرومند است، این روزی باقی می‌ماند. اصل روزی، مقدار روزی، نوع روزی، زمان روزی به دست خداست. روزی حلال نامحدود است. خداوند علی اعلی می‌فرماید: بنده‌های من اگر اولین و آخرین شما، جمع بشوید و همه شما هر کدام آرزوهای نامحدود خود را تقاضا کنید، و منِ خدا عنایت کنم، در خزانه من به چشم نمی‌آید که چیزی کم شده است، مثل این می‌ماند که کنار دریا رفته و سوزنی را داخل آب دریا کنید، و خارج کنید و بگویید آب دریا را کم کردم، چقدر کم می‌شود!

 

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه خداوند صاحب سخاوت و بخشنده است، اظهار داشت: خداوند یکتاست، بنابراین خدا می‌تواند از راه حلال روزی را عنایت کند. قرآن کریم می‌فرماید قارون از قوم موسی بود، که بر آنان تعدی و تجاوز کرد، از گنجینه‌های مال و ثروت آن اندازه به او دادیم که حمل کلیدهایش برای گروهی نیرومند دشوار می‌آمد، قومش به او گفتند متکبرانه و مغرورانه شادی مکن، به این ثروت مغرور نشو؛ امام باقر (ع) فرمودند: هیچکس نیست مگر اینکه خداوند روزی حلالی را برای او مقدر کرده که برای هر کسی در عافیت طیب و طاهر می‌آید، کنار آن به همان میزان حرام هم قرار داده اگر کسی از آن حرام برداشت از حلال کم کرده است. خداوند در اعطای ثروت بی حد و حصر از راه حلال توانمند است و روزی را تضمین کرده، اگر کسی به این باور نرسد به دنبال حرام خواری می‌رود، و حرام خواری تبعات بدی دارد. خداوند وعده بخشش و گشایش می‌دهد، او عالم است و گشایش گر، ولی شیطان وعده فقر می‌دهد. قرآن می‌فرماید شما این وعده شیطان را قبول کردید ولی وعده خدا را قبول نکردید.

 

وی با بیان اینکه علت عدم پذیرش وعده خدا، نداشتن یقین است، تصریح کرد: امام رضا (ع) فرمودند: کمترین چیزی که بین بندگان تقسیم شده، یقین است. امیرالمومنین (ع) فرمودند: چه سعادت بزرگی است که خدا انسان را به مرتبه برَدالیقین برساند. کسانی که در حالت باور به خدا هستند نسبت به حوادث، اضطراب و تشویش ندارند چون خدا را باور دارند. قرآن می‌فرماید از آنچه که خدا به تو عطا کرده است آخرتت را بساز. اگر بر اساس ثروت خود حساب کردید که چقدر کار خیر انجام دادید حسابگر هستید و نه ایثارگر.

 

 

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: عقــــــــــــایـــد , ,
:: بازدید از این مطلب : 734
|
امتیاز مطلب : 374
|
تعداد امتیازدهندگان : 97
|
مجموع امتیاز : 97
نویسنده : گمنام
شنبه 30 بهمن 1400

حجت‌الاسلام بندانی نیشابوری در گردهمایی نوحه‌سرایان کشور به میزبانی کارگاه نوحه خوشدل، با اشاره به آداب نوکری آل‌الله گفت: «شاعران قدیم با قلم و کاغذِ خمس‌داده‌شده، با وضو و رو به قبله و با ذکر و توسل، برای اهلبیت علیهم‌السلام شعر می‌سرودند.»

این سخنران با اشاره به وجوب مطالعه و پژوهش شاعران در منابع دینی گفت: «شعر و نوحه چقدر باارزش می‌شود وقتی بتوان کنار هر بیت از آن به آیه‌، حدیث، روایت یا فضیلتی از اهلبیت علیهم‌السلام اشاره کرد.»

حجت‌الاسلام بندانی نیشابوری در ادامه با بیان برخی آسیب‌ها در هیئات اظهار داشت : «چرا بیان روضۀ گودال انقدر رواج پیدا کرده است؟ امام صادق فرمودند حق روضه این است که هر کس شنید در مقتل با جدّ غریبم چه کردند قالب تهی کند. آیا برای ما چنین است؟ ما اگر از دروازۀ مدح و منقبت وارد مرثیه شویم اشارۀ کوچکی هم کافی‌ست که قلب مخاطب ما را بسوزاند. چرا که می‌گویی با چنین انسان بافضیلتی چنین کردند.‌ در احوالات علمای ما هست که اینچنین روضه می‌خواندند.»

وی همچنین در نقد بیان برخی مراثی در اشعار و ذکر مصیبت‌ها افزود: «اگر ما در مورد صفات امام معصوم مطالعه کنیم و ویژگی‌های منحصر به‌فرد ایشان را بشناسیم و به اوصاف امام معصوم معرفت پیدا کنیم، برخی از روضه‌ها را کسر شأن امام خواهیم دانست و از بیان آن پرهیز می‌کنیم.»

وی افزود : «چرا در مناسبت‌های مربوط به دیگر ائمه علیهم‌السلام چند بیت کوتاه و مختصر خوانده می‌شود و می‌رویم سراغ سیدالشهدا. این‌همه منبع و محتوا داریم اما مطالعه و شعر و اجرایی نیست.

از جوان و نوجوان ما درباره فلان بازیکن خارجی سؤال کنند با جزئیات جواب می‌دهد اما دربارۀ امثال نرجس خاتون و بی‌بی‌شهربانو سلام‌الله‌علیهما یا درباره حبیب‌بن‌مظاهر و دیگر اصحاب یا بعضاً دربارۀ خود امامان معصوم چیزی نمی‌داند. چرا؟ چون چیزی به او تحویل نداده‌ایم.»

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: امامت و ولایت , ,
:: بازدید از این مطلب : 874
|
امتیاز مطلب : 343
|
تعداد امتیازدهندگان : 93
|
مجموع امتیاز : 93
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 30 دی 1400

عقیق:آیت الله شب زنده دار شب گذشته در دومین جلسه درس اخلاق که در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد، با بیان این که انسان برای دوری از صفات ناپسند چه کارهایی را باید انجام دهد؟ اظهار داشت: کتاب‌های مهمی از دیرزمان در این باره نوشته شده است از جمله آن‌ها کتاب معراج السعاده ملأ احمد نراقی است، برگزاری کلاس‌های اخلاقی و وعظ در جامعه بسیار مهم است و باید مباحث اخلاقی برای مردم تبیین شود.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه ابراز کرد: اخلاقی که امروز از آن بحث می‌شود، برگرفته از علم اخلاق و پند و اندرز است و اخلاق مصطلح امروز آمیخته‌ای از این دو است، روش ائمه (ع) نیز همین روش بوده که علم اخلاق و مباحث انذار و تبشیر در آن یافت می‌شود و این راه برای عامه انسان‌ها مفیدتر است.

 

آیت الله شب زنده دار با تاکید بر استفاده بهینه از مجالس اخلاقی عنوان کرد: استفاده بهینه نیازمند عواملی است که باید ابتدا آن‌ها را کسب کرد، از کلام الله مجید چند شرط برای کسب فیوضات اخلاقی برداشت می‌شود.

 

وی با اشاره به سوره تکویر تصریح کرد: شرط اول اراده، خواستن و تصمیم بر پاک کردن نفس از صفات ناپسند است، اگر نیت قوی شد انسان را بالنده می‌کند، بنابراین هیچگاه نباید بگوییم سخت است.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه اظهار داشت: آن‌هایی که به مقامات عالیه رسیده اند مانند انسان‌های عادی بوده اند، اما خواستند، اراده کردند و به این مقامات عالی اخلاقی دست یافتند.

 

وی توکل به خدا را نردبان رسیدن به امور معنوی دانست و خاطرنشان کرد: انگیزه شما باید با تغییر و تحول همراه باشد، با این نیت در جلسات شرکت کنید و به خدای تبارک و تعالی توکل کنید، توکل نردبان رسیدن به مقامات عالیه است، با توکل به خدا حتی در سن بالا و پیری نیز می‌توان به درجات عالی اخلاقی رسید.

 

آیت الله شب زنده دار شرط دوم دستیابی به مقام رفیع اخلاقی را قلب زنده برشمرد و تصریح کرد: اگر قلب انسان مرده باشد، هرچند بدن فیزیکی زنده است اما آیات الهی را نمی‌شنود و تأثیری بر او نخواهد داشت.

 

وی با اشاره به روایتی از امیرالمومنین (ع) خاطرنشان کرد: حی در آیات به معنای انسان محاسبه گر است، او زندگی را محاسبه می‌کند و می‌داند که این دنیا ماندگار نیست، لذا برای سرای آخرت و جاویدان تلاش و تصمیم‌هایی را می‌گیرد.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه خشیت الهی را در راه کسب معنویت و مقامات عالیه اخلاقی ضروری دانست و خاطرنشان کرد: خشی الرحمان بالغیب یعنی، به دو چیز خوف و امید توأمان، توجه داشته باشد که خدا رحمان و دستگیر و بخشنده گناهان و از طرفی شدید العقاب است و این حالت در نفس بسیار تأثیرگذار است.

 

 

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: اخلاق و عرفان , ,
:: بازدید از این مطلب : 805
|
امتیاز مطلب : 311
|
تعداد امتیازدهندگان : 89
|
مجموع امتیاز : 89
نویسنده : گمنام
سه شنبه 30 آذر 1400

سیدحسین حاتمی معاون تولیدات رسانه‌ای جامعه ایمانی مشعر در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه رسم انتخاب شعار چند سالی است که میان هیأت‌های کشور رایج شده است، اظهار کرد: یک شعار واحد به عنوان نماد وحدت میان هیأت‌ها در مناسبت‌های خاص همانند فاطمیه مورد توجه قرار می‌گیرد که هر چند هیأت‌ها شعار خاص خود را دارند اما این شعار واحد را نیز ترویج می‌دهند.

 

وی اضافه کرد: انتخاب شعار یک پیشینه تاریخی نیز دارد و از صدر اسلام نیز اهل‌بیت(ع) از شعارها و رجزهایی که مفاهیمی را دربرداشت، استفاده می‌کردند.

 

شعارها، هدف‌ها و راه را به ما نشان می‌دهد

 

معاون تولیدات رسانه‌ای جامعه ایمانی مشعر با اشاره به سخنان رهبری مبنی بر اینکه شعارها هدف‌ها و راه را به ما نشان می‌دهد، عنوان کرد: برای انتخاب شعار فرآیند مشخصی وجود دارد که در مناسبت‌های خاص همانند محرم و فاطمیه به صورت ویژه این فرآیند را دنبال می‌کنیم که مهم‌ترین بخش این فرآیند نظرخواهی از هیأتی‌ها برای تعیین شعار است.

 

شعار طی فرایند و فراخوانی انتخاب می‌شود

 

وی از برگزاری یک فراخوان ملی برای جمع‌آوری شعارهای پیشنهادی خبر داد و گفت: علاوه بر ارکان هیأت همانند منبری، مدیر و مداح از فعالان حوزه هیأت، شاعران و صاحب‌نظران این حوزه نیز استفاده می‌کنیم و امسال علاوه بر محوریت سبک و سیره حضرت زهرا (س)، مکتب حاج قاسم به عنوان یکی دیگر از محورهای شعار مورد نظر است چراکه ایام عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با سالروز شهادت حاج قاسم تقارن دارد.

 

جهاد تبیین، خانواده و فرزندآوری اولویت‌های شعار فاطمیه بود

 

حاتمی با تاکید بر اینکه جهاد تبیین ،خانواده و فرزندآوری نیز به‌عنوان دیگر اولویت‌های شعار ایام فاطمیه مورد نظر قرار گرفته است، گفت: برای بررسی نظرخواهی‌ها جلسات کارشناسی برگزار و در نهایت شعار نهایی انتخاب شده است.

 

«ذکر یا فاطمه سربند سلیمانی‌هاست» شعار امسال

 

وی ادامه داد: امسال «ذکر یا فاطمه سربند سلیمانی‌هاست» شعار واحد ایام فاطمیه است و «نسل سلیمانی‌ها» نیز به‌عنوان زیر شعار و هشتگ مورد توجه قرار خواهد گرفت که موضوع فرزندآوری و خانواده در آن موردنظر بوده است.

 

حاتمی خاطرنشان کرد: هیأت‌های مذهبی در سراسر کشور وحدت و همدلی خود را با استفاده از این شعار واحد در تولیدات و فضاسازی‌ها به نمایش خواهند گذاشت.

 

به گزارش فارس،  در قالب شورای هماهنگی شبکه‌ هیأت‌های مذهبی کشور که نهادهای مختلفی هیأتی کشور عضو آن هستند، جامعه ایمانی مشعر ماموریت انتخاب شعار هماهنگ و واحد در مناسبت‌های مختلف را برعهده دارد.

 

 

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 764
|
امتیاز مطلب : 244
|
تعداد امتیازدهندگان : 68
|
مجموع امتیاز : 68
نویسنده : گمنام
یک شنبه 30 آبان 1400

حاج احمد واعظی رئیس کانون مداحان اهل بیت (ع) در دومین جلسه دماهنگ که به همت مجمع شاعران اهل بیت (ع) با موضوع نقد و بررسی سیمای امام حسین (ع) در نوحه‌های دهه ۹۰ برگزار شد گفت: در گذشته لفظ نوحه‌خوان به افراد خاصی اطلاق می‌شد و میان نوحه‌خوان، مولودی‌خوان، مرثیه‌خوان و ختم‌خوان تفکیک قائل بودند. به طور مثال در مشهد افرادی داشتیم تخصصی بر روی نوحه کار می‌کردند که بر روی دستگاه‌های موسیقی نیز تسلط داشتند.

 

وی با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های موسیقی تولید شده است تا به واسطه آن برای امام حسین (ع) مرثیه‌خوانی شود، عنوان کرد: در هیأت‌های قدیمی مشهد آداب‌های مختلفی با تکیه بر احترام به بزرگترها و به خصوص سادات وجود داشت و حتی در زمان سینه‌زنی اول دست بزرگتر به سینه‌اش می‌خورد و بعد باقی افراد سینه‌زنی را شروع می‌کردند. سینه‌زنی هم به این صورت بود که از واحد به ثلاث، خمسه، سبعه و بعد ۱۵ ضربه می‌رسیدند که تمام این‌ها نیز توسط میاندار اعلام می‌شد. این سبک‌ها و سنت‌ها در خراسان و سیستان و دیگر شهرها وجود داشت اما امروز متأسفانه شاید به دلیل فضای مجازی همه با یکدیگر قاطی شده است. سنج و دمام از بوشهر به مشهد و تهران آمده است و از این شهرها، شیوه‌‌هایی به آنجا رفته است و بالعکس.

 

رئیس کانون مداحان گفت: در گذشته این امور توسط یک اتاق فکر با اشراف علما به پیش می‌رفت اما الان شرایط تغییر کرده است. در گذشته در شهر مشهد چند شاعر محدود داشتیم اما امروز به لطف امام رضا (ع) و اهل بیت (ع) نوحه‌های فراوانی دردسترس است. در گذشته در تهران کتاب شعر گلچین باقری منتشر می‌شد و همه از روی آن، نوحه می‌خواندیم اما امروز دریایی از نوحه وجود دارد.

 

واعظی با اشاره به اینکه برخی از نوحه‌ها مانند جلوی آیینه حمید علیمی یا تسبیحات حضرت زهرا مهدی رسولی یا نوحه مدافعان حرم سیدرضا نریمانی به‌هنگام و به وقت خوانده شد و با عنایت اهل بیت (ع) مدنظر قرار گرفته است، گفت: متأسفانه آثار و تولیدات امروز نوحه‌سراها به بزرگترها ارائه نمی‌شود، برای همین به مشکل می‌خوریم. در مشهد و در گذشته‌ها رسم بر این بود یک نوحه قبل از آنکه در هیأت خوانده شود به بزرگترها و حتی علما نشان می‌دادند تا مشکل شرعی حتی نداشته باشد اما الان نوحه‌ای بلافاصله بعد از آنکه سروده می‌شود توسط مداح خوانده می‌شود. البته یک دلیلش هم آن است که جلسات و مداحان زیاد شده‌اند اما باید مدیریت و سازماندهی شوند تا این استعدادها بهتر از قبل خود را نشان دهد.

 

 

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 832
|
امتیاز مطلب : 318
|
تعداد امتیازدهندگان : 85
|
مجموع امتیاز : 85
نویسنده : گمنام
جمعه 30 مهر 1400

حجت‌الاسلام موسوی، امام جمعه اندیکا، در گفتگویی با اشاره به آخرین وضعیت روستاهای زلزله‌زده اندیکا، اظهارداشت: زلزله‌های اخیر شهرستان اندیکا پرده از ۴۰ سال محرومیت شهرستان اندیکا کنار زد؛ چراکه محرومیت منطقه، ریشه‌ای است، به‌طوری‌که وقتی گروه‌های جهادی وارد شهرستان می‌شوند آسیب‌های ناشی از زلزله را فراموش کرده و با عمق محرومیت شهرستان مواجه می‌شوند.

وی با بیان اینکه گروه‌های جهادی نسبت به وضعیت روستاهای اندیکا از تعبیر «خانه‌های عصر حجر» استفاده می‌کنند، گفت: واقعاً عصر حجری که گفته می‌شود، مربوط به مناطق عشایری و روستایی اندیکاست که به خاطر نبود زیرساخت‌ها و امکاناتی مثل جاده، آب و برق، از سر اجبار و اضطرار و برای حفظ جان خود از سنگ‌ها به‌صورت خشک چین استفاده می‌کردند.

حجت‌الاسلام موسوی، تصریح کرد: بیشتر آسیب‌هایی که ناشی از زلزله در اندیکا اتفاق افتاده، مربوط به خانه‌هایی است که از سنگ‌ها به‌صورت خشک چین استفاده می‌کردند که این خانه‌ها در زلزله‌های اخیر فرو ریخته و از بین رفتند.

وی با تأکید بر اینکه در امدادرسانی و ارائه خدمات جهادی نقاط مختلفی از شهرستان مورد غفلت واقع شده است، اظهارداشت: از همه گروه‌های جهادی کشور دعوت می‌کنم که در شهرستان حضور پیدا کنند؛ مخصوصاً در مناطق زلزله‌زده و ان‌شاءالله این خدمات اجتماعی که در حال صورت گرفتن است، شتاب و سرعت بیشتری گرفته و به شکل عادلانه توزیع شود.

امام جمعه اندیکا اظهار امیدواری کرد که تا قبل از شروع و شدت فصل سرما در منطقه، گروه‌های جهادی خودشان را به منطقه برسانند.

حجت‌الاسلام موسوی، «اندیکا» را بهشت گروه‌های جهادی به لحاظ شدت محرومیت دانست و گفت: همه گروه‌های جهادی که معمولاً از تعدادی جوانان و نوجوانان مخلص شکل گرفته، علاقه‌مندند جایی کار کنند که محرومیت بیشتری داشته باشد و من می‌خواهم عرض کنم به همه گروه‌های جهادی که اندیکا به خاطر معضلات و مشکلات و محرومیتی که در این شهرستان به طور گسترده وجود دارد، محل کارهای جهادی است.

وی، افزود: اندیکا به عنوان محروم‌ترین شهرستان استان خوزستان، از طرف وزارت کشور معرفی شده و با این حال، بعد از گذشت حدود دو هفته از زلزله اول، هنوز خانه‌ای درست نشده و مردم در فضای باز در حال زندگی هستند.

امام جمعه اندیکا گفت: زمستان در راه بوده و تحمل سرمای زیر صفر این مناطق واقعاً طاقت فرساست؛ به همین دلیل ضمن تأکید به دستگاه‌های دولتی که باید فکر عاجلی کنند و به اقداماتشان سرعت بخشند، از گروه‌های جهادی و مردمی که می‌توانند در منطقه حضور پیدا کنند، می‌خواهم که برای یک الی دو ماه آینده برنامه‌ریزی کرده و ضمن حضور در منطقه، تا جایی که ممکن است اسکان موقت عشایر را حل کنند.

حجت‌الاسلام موسوی، نیاز مهم فعلی مردم عشایری را «چادر» اعلام کرد و گفت: از نهادهای خدمت رسان مثل هلال‌احمر می‌خواهم که به مردم عشایر در مناطق زلزله‌زده چادر بدهند، مثلاً اگر یک روستای ۲۰ خانوار تحت تأثیر زلزله قرار گرفته است چادر را به همه آن ۲۰ خانوار تقدیم کنند؛ به دلیل اینکه اولاً عشایر جدای از موضوع زلزله به شدت به چادر نیاز دارند به خاطر نوع و سبک زندگی آن‌ها، از این چادرها به‌خوبی استفاده و مواظبت می‌کند، ضمن اینکه یک هدیه‌ای است از طرف نظام و یک کار فرهنگی بسیار بزرگی هم خواهد بود.

وی در ادامه به بخشی از مشکلات زیرساختی شهرستان اندیکا اشاره کرد و افزود: به نظر بنده، بیش از مسئله آسیب‌های ناشی از زلزله، آب‌رسانی و برق‌رسانی تمام روستاهای اندیکا و آسفالت ۴۰۰ کیلومتر از راه‌های صعب‌العبور و روستایی شهرستان و احداث بیمارستان، امروز نیاز اصلی منطقه است.

امام جمعه اندیکا در پایان تصریح کرد: اگر آب‌رسانی به بیش از ۴۰ هزار هکتار از زمین‌های حاصلخیز با رودخانه کارون که بیش از ۱۰۰ کیلومتر آن از اندیکا عبور می‌کند، در دستور کار دولت قرار گیرد، مردم خودشان خانه‌های آسیب‌دیده را خواهند ساخت.

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 922
|
امتیاز مطلب : 310
|
تعداد امتیازدهندگان : 86
|
مجموع امتیاز : 86
نویسنده : گمنام
جمعه 30 مهر 1400

نفیسه خانلری - چندماهی است که باهمت تولیت امامزاده صالح(ع) و همکاری قوه قضاییه، اقدامی ارزشمند در محل این امامزاده شکل گرفته که براساس آن، شماری از مجرمان می توانند با بهره مندی از یک فرصت دوباره، به عنوان فردی عادی به جامعه بازگشته و مسیر متفاوتی را برای ادامه زندگی انتخاب کنند. رفع مجازات تعیین شده و هرگونه سوء پیشینه، از دستاوردهایی است که حسینیه حضرت حر امامزاده صالح در اختیار شماری از مجرمان قرار می دهد و تنها شرط این فرصت نیز، توبه و بازگشت از مسیری است که پیش تر درآن قدم گذاشته اند.

می خواهیم مانع ارتکاب جرم های بعدی شویم

حجت الاسلام احسان بی آزار تهرانی مدیراجرایی آستان مقدس امامزاده صالح(ع) به عنوان یکی ازاصلی ترین متولیان این اقدام به شمار می رود. او در رابطه فعالیت حسینیه حر می گوید:" اساس این کار با تلاش حجت الاسلام وکیل پور شکل گرفت. پیش از این تعدادی از مبلغین به منظور بازپروری و صحبت با مجرمان به زندان مراجعه می کردند و دستاوردهای خوبی را نیز به ارمغان می آوردند، بنابراین طرح بازپروری مجرمان شرب خمر و بخشش مجازات و سوء پیشینه آن ها با همکاری قوه قضاییه شکل گرفت و سرانجام از حدود2، 3 ماه قبل وارد امامزاده صالح شد." او در رابطه با چگونگی اجرای این طرح توضیح می دهد:" ما هرهفته بطورمیانگین میزبان 70 تا 80 نفر از کسانی هستیم که از طریق دادسرای ارشاد به ما معرفی شده و به محل امامزاده می آیند تا فرصت دوباره ای در اختیار آن ها قرار گیرد. همه این افراد به جرم شرب خمر زندانی بوده و با وثیقه آزاد شده اند و حکم 80 ضربه شلاق و همچنین ثبت در سوء پیشینه برای ان ها قطعی است که خوشبختانه در حسینیه حر، اتفاق متفاوتی برایشان می افتد." حجت الاسلام بی آزار اضافه می کند:" اکثر افرادی که به ما معرفی می شوند، افراد باسابقه ای نیستند و برای دفعه اول دچار خطا شده اند که قاعدتا این سوء پیشینیه می تواند روی زندگی آن ها بسیار تاثیرگذار باشد و حتی آن ها را از ساده ترین شغل ها نیز محروم کند، بنابراین کمک به این افراد بسیارحائزاهمیت و تاثیرگذار است و یک اقدام بازپروری و یک بخشش می تواند آینده این افراد را بطور کل تغییر دهد. ما می خواهیم کاری انجام دهیم که آن ها با یکبار خطا، مجازات نشوند و عادی شدن همین یکبار مجازات، آن ها را به سمت و سوی بدتری سوق ندهد."

در جلساتی صمیمانه با مراجعه کنندگان گفت و گو می کنیم

 مدیراجرایی آستان مقدس امامزاده صالح با اشاره به شرح جلسات که براساس یک گفتمان صمیمانه شکل می گیرد، توضیح می دهد:" هرهفته افراد تعیین شده با حضور در امامزاده، علاوه بر زیارت، سرمزار شهدا می روند و در آنجا کتاب های شهید ابراهیم هادی و شاهرخ ضرغام را دریافت می کنند. در این جلسات طلبه های مجموعه آقای وکیل پور جهت همراهی میهمانان، درکنار ما حضور دارند و بنده نیز با ادبیات دوستانه و صمیمانه با میهمانانمان صحبت می کنم. حتی به آن ها فرصت صحبت می دهم تا فکر نکنند قدرت دست ماست و بخواهند با اکراه و الزام پای صحبت ها بنشینند؛ این صحبت ها آنقدر دوستانه است که گاهی نیز به چالش هایی سازنده تبدیل می شود." او ادامه می دهد:" به واقع ما در این جلسات به آن ها می گوییم که هرکار اشتباهی تاوانی دارد اما اگر قصد توبه و بازگشت به دامن خدا را دارند، می توانند تعهد دهند تا هم از مجازات شلاق رها شوند و هم سوء پیشینیه برایشان ثبت نشود که بعد از تمام این صحبت ها نیز، افراد دلنوشته هایشان را تحویل می دهند و اگر ما آن ها را تایید کنیم، از طریق قوه قضاییه، جرم آن ها بطور کامل بخشیده شده و رفع سوء پیشینه می شوند." حجت الاسلام بی آزارتهرانی اضافه می کند:" البته ما از آن ها تعهد می گیریم که اگر دوباره جرمشان تکرار شود، مجازات سخت تری درانتظارشان خواهد بود. درحقیقت آن ها را بین خوف و رجا(ترس و امید) قرار می دهیم تا دوباره دچار خطا نشوند. هرچند که آن ها بعد از این جلسات و صحبت ها آنقدر حالشان خوب است که واقعا بعید به نظر می رسد، دوباره دچار خطا شوند."

بسیاری از معضلات جامعه با تغییر نگاه قابل اصلاح است

حجت الاسلام بی آزار تهرانی در ادامه به موفقیت بیش از 90 درصدی این طرح اشاره کرده و می گوید:" طبق آمارهای بدست آمده، شاهد هستیم که به غیر از 3درصد از این افراد، مابقی دیگر سمت خلاف برنگشته اند که برای ما خیلی مهم است. حال و  هوای این افراد و صفایی که آن ها بعد از آن جلسات صمیمانه دارند، به شکلی است که واقعا در بعضی هیات ها دیده نمی شود. این ها اگر برگردند واقعا مردانه برمی گردند، زیرا ما آن ها را واقعا تکریم کرده و با یک ادبیات مشوقانه، دلشان را زیر رو می کنیم، تا جایی که بسیاری از آن ها دلشان می خواهد بیایند خادم شوند و یا در کارهای جهادی ما شرکت کنند که این دراصل همان جذب حداکثری است که رهبر معظم انقلاب می فرمایند.

" مدیراجرایی آستان مقدس امامزاده صالح درپایان یادآوری می کند:" حضرت رسول(ص) می فرمایند: "آدمی که سر لج بیفتد، دیگر اندیشه ای ندارد." بنابراین اگر ما بتوانیم در تمام زمینه ها به این نکته توجه داشته باشیم، قادر خواهیم بود با یک تغییر نگاه، جامعه را به سمت بهتری سوق دهیم. به هرحال همه آن هایی هم که دچار خطا می شوند، فرزندان ما هستند و نباید رهایشان کنیم. چه بسا که امام حسن مجتبی(ع) نیز می فرمایند:" بدی ها را با خوبی کنار بزنیم." چه بساکه اگر برای مقابله با بدی ها در هر زمینه ای، با خیر و مهربانی وارد شویم، تمام معضلات و مشکلات اجتماعی و نافرمانی های مدنی که ریشه در لجاجت دارد، برطرف می شود و خروجی بسیاری خوبی را شاهد خواهیم بود."

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 865
|
امتیاز مطلب : 268
|
تعداد امتیازدهندگان : 82
|
مجموع امتیاز : 82
نویسنده : گمنام
جمعه 30 مهر 1400

حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران شامگاه سه شنبه در آیین بزرگداشت بیست وچهارمین سالگرد ارتحال آیت الله بهاالدینی(ره) با اشاره به ویژگی بارز اخلاقی و علمی ایشان، اظهارکرد: آن عالم ربانی در طول عمر پربار خود، خدمات ارزنده‌ای را به اسلام و حوزه‌های علمیه ارائه و همواره در مسیر تجلی و تقویت معارف اسلامی حرکت کرد.

وی، مرحوم آیت الله  بهاءالدینی را فقیه، عارف، صاحب نفس و نظر و اکسیر جان‌ها و اعتبار حوزه‌ها توصیف کرد و افزود: آن عالم فرزانه فقاهت کامل و طهارت الهی داشت، و خداوند او را پاک و مطهر کرده‌بود.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی بیان داشت: او آمده بود تا هجرت به سوی خدا داشته باشد، و این جسمی که نقاب جان است را آب، و جان را طالع کند. این شخصیت بزرگ و کم نظیر اهل ریاضت و مسیر خاصی که باید تحت اشراف استاد طی شود، نبود، چرا که تنها استادش برای رسیدن به درجه های بالایی از سلوک و عرفان حق تعالی بود.

وی تصریح کرد: مقام آیت الله بهاءالدینی بسیار ویژه بود، درحالی که فقیه بود، رساله نداد.

امام جمعه موقت تهران، ساده زیستی و بی‌اعتنایی به دنیا را از ویژگی بارز آن فقیه پارسا دانست و بیان کرد: آیت الله بهاءالدینی با اینکه امکان داشتن یک خانه بزرگ را داشت، ولی تا پایان عمر در یک خانه محقر و گِلی زندگی کرد.

لازم به ذکر است: مرحوم آیت الله سید رضا بهاء الدینی در نهم فروردین ۱۲۸۷ هجری شمسی در قم متولد شد و در ۲۸ تیر ۱۳۷۶ به دیار حق شتافت و در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) در قم به خاک سپرده شد

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: اخلاق و عرفان , ,
:: بازدید از این مطلب : 936
|
امتیاز مطلب : 231
|
تعداد امتیازدهندگان : 66
|
مجموع امتیاز : 66
نویسنده : گمنام
چهار شنبه 31 شهريور 1400

در روزهای منتهی به اربعین حسینی ملاحظات و پروتکل‌ها موجب شده است که تعداد بسیاری از عموم مردم شرایط حضور در این راهپیمایی عظیم حسینی را نداشته باشند.

 

به همین مناسبت حاج مهدی رسولی مداح و ذاکر اهل بیت با انتشار توئیتی همسو و همدل با مردمانی شده‌ که امسال نیز در بین زائران اباعبدالله و راهپیمایی حسینی حضور نیافته‌اند.

 

این مداح اهل بیت در توئیت خود اعلام کرد: «حال جا مانده را جامانده میفهمد فقط.. حقیر به دلیل عدم امکان حضور عموم مردم به علت شرایط کرونایی در راهپیمایی اربعین مراسمی در کربلا نخواهم داشت»

 

پیش از این نیز حاج منصور ارضی همراه و همدل با مردم جامانده از پیاده روی اربعین حسینی گفته بود: هر کسی که راهی شد برای همه ما دعا کند ولی من مثل سال گذشته در کنار هیئتی ها و سینه زن ها می مانم تا وقتی که راه کربلا برای همه مردم باز شد، ان شاءالله با هم برویم.

 

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 964
|
امتیاز مطلب : 215
|
تعداد امتیازدهندگان : 63
|
مجموع امتیاز : 63
نویسنده : گمنام
سه شنبه 30 شهريور 1400

حجت الاسلام صدارت گفت: در شهرهای مرزی زیرساخت‌های لازم برای زوار فراهم نیست، مساجد به خاطر کرونا بسته هستند و فضایی برای زوار تدارک دیده نشده است و مردم باید به این نکته توجه کنند.

عقیق: حجت الاسلام محمد صدارت رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهران در گفتگویی با اشاره به شرایط کنونی مرز مهران و شایعات فضای مجازی مبنی بر باز شدن این مرز در ساعاتی از روز اظهار داشت: همانگونه که اعلام شده مرز زمینی بسته است، به تبع آن ورود به شهرهای مرزی نیز ممنوع و از مردم خواسته شده به سمت شهرهای مرزی حرکت نکنند.

 

وی افزود: اگر مردم به سمت شهرهای مرزی حرکت کنند با توجه به اینکه نمی‌توانند از مرز عبور کنند ازدحام و تجمع اتفاق می‌افتد و خطر این تجمع گسترش شیوع کرونا خواهد بود به همین خاطر اعلام شده کسی به شهرهای مرزی سفر نکند.

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهران به شایعات فضای مجازی اشاره و عنوان کرد: مشکلی که وجود دارد این است که در فضای مجازی شایعاتی در خصوص باز شدن مرزها حتی به صورت ساعتی در روز منتشر می‌شود، این قسم شایعات باعث می‌شود برخی از مردم فریب خورده و به سمت مرز حرکت کنند و یا شایعه می‌کنند که با هماهنگی عراق از فردا مرز باز می‌شود، با اینکه مسیر بسته است و پلیس مانع ورود مردم به شهرهای مرزی می‌شود، باز هم این شایعات مردم را به سمت مرز می‌کشاند.

 

صدارت با بیان اینکه تجمع مردم نسبت به سال گذشته کمتر است، گفت: مشکل دیگری که وجود دارد این است که در شهرهای مرزی زیرساخت‌های لازم برای زوار فراهم نیست، مساجد به خاطر کرونابسته هستند و فضایی برای زوار تدارک دیده نشده است و مردم باید به این نکته توجه کنند.

 

حجت الاسلام صدارت ادامه داد: مشکل دیگری که وجود دارد این است که وقتی در اخبار اعلام می‌کنند مرز بسته است از استثنائات این مسئله چیزی نمی‌گویند. مرز زمینی ایران از سال ۹۸ به خاطر کرونا بسته است و تنها به صورت موردی و در موارد استثنا باز می‌شود. استثنائات عبور از مرز زمینی شامل افراد دو تابعیتی، افرادی که برای تحصیل یا کار در کشور عراق اقامت دارند و افرادی که موافقت‌نامه عراقی در دست دارند، می‌شود.

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهران ادامه داد: مشکل اینجاست که در اخبار قانون کلی بیان شده و صحبتی از استثنائات نمی‌شود، به همین خاطر وقتی مردم خود را به مرز می‌رسانند و می‌بینند عده‌ای از مرز عبور می‌کنند ناراحت می‌شوند و گمان می‌کنند در این قضیه تبعیض وجود دارد؛ بنابراین مشکل در این بخش اطلاع رسانی است.

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: امامت و ولایت , ,
:: بازدید از این مطلب : 922
|
امتیاز مطلب : 270
|
تعداد امتیازدهندگان : 82
|
مجموع امتیاز : 82
نویسنده : گمنام
یک شنبه 30 مرداد 1400

حاج منصور ارضی در ایام شهادت حضرت معصومه (س) درباره دعوت از او برای سفر به کربلا گفت: بدون شما هیئتی ها جایی نمی روم.

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 1213
|
امتیاز مطلب : 269
|
تعداد امتیازدهندگان : 77
|
مجموع امتیاز : 77
نویسنده : گمنام
سه شنبه 1 تير 1400

امام خمینی (ره) یک روز پس از شهادت شهید چمران در صبح یکم تیرماه هزار و سیصد و شصت در حسینیه جماران درباره این شهید گفت:

«شماها چند سال دیگر نیستید در این عالم، چمران هم نیست؛ چمران با عزت و عظمت و با تعهد به اسلام جان خودش را فدا کرد و در این دنیا شرف را بیمه کرد و در آن دنیا هم رحمت خدا را بیمه کرد؛ ما و شما هم خواهیم رفت. مثل چمران بمیرید!»

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 1185
|
امتیاز مطلب : 235
|
تعداد امتیازدهندگان : 70
|
مجموع امتیاز : 70
نویسنده : گمنام
جمعه 31 ارديبهشت 1400

آیت الله محمدعلی جاودان در جلسه هفتگی درس اخلاق که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: روایات متعددی با این لفظ داریم که می‌فرماید: از خودت برای خودت بگیر؛ انسان در عالم دنیا یک فرصت محدود زمانی دارد که با سپری شدن عمر، آن زمان نیز به اتمام می‌رسد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه عمر انسان دارایی او به شمار می‌رود، عنوان کرد: آدمی باید از این سرمایه نهایت بهره و استفاده را برای خود واقعی اش ببرد. برای مثال انسان سلامتی دارد باید از این سلامتی چیزی برای خودش به دست آورد و آن را به سرمایه ابدی تبدیل کند.

وی افزود: برای مثال امام علی (ع) بازوی قوی داشتند، ایشان این بازوی قوی را برای خویش سرمایه کردند و با در دست گرفتن شمشیر دشمنان اسلام را از پای در می‌آوردند و این همان تهیه سرمایه برای خویش است. کسی که از فکر و اندیشه خود برای هدایت خلق الله بهره می‌برد و نقشه می‌کشد که چگونه می‌تواند دیگران را به راه راست هدایت و راهنمایی کند و دین الهی را یاری برساند این استفاده از فکر و اندیشه همان تهیه سرمایه برای خود است.

آیت الله جاودان با طرح این پرسش مبنی بر اینکه انسان چقدر در عالم دنیا تاجر است، گفت: قرآن کریم می‌فرماید آیا من شما را راهنمایی نکنم به تجارتی که از عذاب الیم نجات یابید؛ انسان با این تجارت مصونیت از آتش پیدا می‌کند و طبقاتی را در بهشت برای خود تهیه می‌سازد البته طبقات بهشت بستگی به تجارت آدمی در دنیا دارد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه انسان از وقت خود برای خود استفاده کند، گفت: گاهی انسان در طبقه اهل اخلاق، گاهی در طبقه اهل عمل و گاهی هم در طبقه اهل یقین قرار می‌گیرد بنابراین میزان تنها مروبط به عمل نیست و میزان‌های متعددی نیز وجود دارد. برای مثال میزان اخلاق بسیار بلند مرتبه و میزان عقاید از آن بلند مرتبه تر است.

آیت الله جاودان با اشاره به اینکه امام معصوم (ع) در اعتقاد، اخلاق و عمل امام انسان است، تصریح کرد: آدمی همانگونه فکر می‌کند که امامش فکر می‌کند، همانگونه عمل می‌کند که امامش عمل دارد و خلقش همانگونه است که اخلاق امامش است. برای همین است که امام خمینی (ره) وقتی دستگیر شدند فرمودند والله من نترسیدم؛ زیرا امامش نیز همانگونه بودند همچنین در اخلاق، شجاعت، گذشت و اعتقادات هم ایشان شبیه امام خویش بودند.

وی افزود: کسی که از همه دشمنان به راحتی می‌گذرد و نسبت به آنان خوبی می‌کند این از مکارم اخلاق است و این فرد در طبقه اخلاق قرار می‌گیرد و همچنین افرادی که توانایی خود را برای لذت بردن بیشتر از دنیا استفاده می‌کنند و هیچ اندوخته ای برای آخرت ندارند سرمایه خود را در عالم دنیا از دست می‌دهند.

استاد حوزه علمیه در پایان خاطرنشان کرد: کسی که مداومت در عمل دارد اخلاق در وجودش ایجاد می‌شود، برای مثال کسی که در بخشش اهل مداومت است به مرور در زمره سخاوتمندان قرار می‌گیرد و این اخلاق است. اگر میزان عمل انسان سنگین شود به اخلاق تبدیل می‌شود، البته یک شرط اصلی دارد و آن اینکه کارهای خوب را با گناه خراب نکند.

 

منبع:مهر

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 1285
|
امتیاز مطلب : 204
|
تعداد امتیازدهندگان : 61
|
مجموع امتیاز : 61
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 7 اسفند 1399
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ حميدرضا برقعي
 
مولای ما نمونه دیگر نداشته است
اعجاز خلقت است و برابر نداشته است
 
وقت طواف دور حرم فکر می کنم
این خانه بی دلیل ترک برنداشته است
 
دیدیم در غدیر که دنیا به جز علی
آیینه ای برای پیمبر نداشته است
 
سوگند می خورم که نبی شهر علم بود
شهری که جز علی در دیگر نداشته است
 
طوری ز چارچوب در قلعه کنده است
انگار قلعه هیچ زمان در نداشته است
 
یا غیر لافتی صفتی در خورش نبود
یا جبرئیل واژه بهتر نداشته است
 
چون روز روشن است که در جهل گمشده است
هر کس که ختم نادعلی بر نداشته است
 
این شعر استعاره ندارد برای او
تقصیر من که نیست برابر نداشته است
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: شـــعرآیینــــی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1398
|
امتیاز مطلب : 274
|
تعداد امتیازدهندگان : 80
|
مجموع امتیاز : 80
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 7 اسفند 1399

آیات عظام نوری همدانی، علوی گرگانی و مکارم شیرازی با توجه به تفاوت ماه رجب و ایام البیض سال ۱۴۴۲ هجری قمری با ادوار گذشته و نظر به اینکه شیوع ویروس منحوس کرونا باعث تعطیلی مراسم مذهبی این ماه از جمله اعتکاف در مساجد شده است، بر انجام اعمال ویژه ماه رجب به‌ صورت فردی و برگزاری مراسم دعا، توبه و استغاثه توسط شیعیان در زمان مشخص تأکید کردند.

در قسمتی از متن پیام آیت‌الله نوری همدانی آمده است:

حضرت امیرالمؤمنین می‌فرمایند: اگر مردم از گناهان خود توبه کنند و به‌ جانب خداوند که پناهگاه عالم هستی است برگردند، خداوند ارحم‌الراحمین و توبه پذیر، از گناهان آن‌ها می‌گذرد و مجدداً آن‌ها را مشمول نعمت‌های خود قرار می‌دهد.

بنابراین تذکر و پیشنهاد ما این است مردم مؤمن و متعهد اگر اجتماع فکری و روحی نه اجتماع مکانی داشته باشند، چون خدا دعا در حال اجتماع را دوست می‌دارد و به اجتماع عنایت دارد، در یک روز و یک ساعت همگی در جای خود حالت تضرع و توبه و توسل پیدا کنند انشاء الله خداوند این بلا را از جامعه بشری رفع می‌کند.

همچنین بخشی از متن پیام آیت‌الله مکارم شیرازی به این شرح است:

گرچه برای اعتکاف زمان خاصی در اسلام در نظر گرفته نشده ولی انتخاب سه روز در نیمه ماه رجب که از یک‌سو با عطر زادروز خجسته مولی‌الموحدین و امام المتقین امیرالمؤمنین (ع) آمیخته ‌شده و از سوی دیگر با ایام ماه رجب که ماه ویژه عبادت و بندگی خداست و اعمال ویژه أم داوود برای حل مشکلات و برآمدن حاجات در آن وارد شده، اهمیت خاصی را به اعتکاف در این ایام بخشیده است.

من به همه شما عزیزان مخصوصاً جوانان بسیار عزیز درود می‌فرستم و عرض می‌کنم هر چه می‌خواهید از خدا بخواهید و تا می‌توانید با او راز و نیاز کنید، و تا آنجا که توان دارید تقوا و پاکی و ایمان و اخلاص را در وجود خود ذخیره‌سازی کنید و لذت مناجات باخدا را با هیچ‌چیز مبادله ننمایید و سرانجام برای حل مشکلات همه مسلمین جهان دعا کنید.

آیت‌الله علوی گرگانی نیز با بیان اینکه ماه رجب، ماه شرافت و عزت است و ماهی است که بسیار مورد لطف و عنایت ائمه علیهم السلام بوده و پیامبر اکرم (ص) نیز در این خصوص می‌فرمایند که خداوند ماه رجب را برای امت من قرار داده است عنوان داشتند: رجب ماه تضرع و دعاست در کتب دینی و احادیث حضرات معصومین علیهم السلام؛ خواندن دعا در این ماه بسیار سفارش شده است همچنین در روایت آمده است که در روز قیامت دسته‌ای از بندگان با ندای «این الرجبیون» فراخوانده می‌شوند و بزرگان دین از فیض ماه رجب به برکات متعالی دست‌یافته‌اند.

خواهران و برادران متدین ملت شریف ایران مراقب باشید تا این ماه را از دست ندهید و از آن محروم نشوید همچنین وجود مقدس امام زمان (عج) را در این ماه بسیار یاد کنید و فرج ایشان را از خداوند بخواهید. همه گرفتاری‌های ما این است که عصر (عج) غایب هستند و اگر ظهور محقق شود تمام مشکلات و گرفتاری‌ها برطرف می‌شود.

همچنین آیات عظام تقلید به روزه گرفتن در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ ماه رجب، قرائت زیارت حضرت امام حسین علیه السلام و توسل به سیدالشهدا علیه السلام، زمزمه ذکر شریف «استغفرالله و اسئله التوبه»، نماز جعفر طیارو انجام اعمال ام داوود تأکید کردند.

 

منبع:فارس

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 1390
|
امتیاز مطلب : 264
|
تعداد امتیازدهندگان : 80
|
مجموع امتیاز : 80
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 7 اسفند 1399

دختر جوان وقتی از خواب بیدار شد، نفهمید ماجرای آنچه در رویا دید، چه بود. چادر را روی سر انداخت و رفت خانه زنی که در شهر به مذهبی بودن شهره بود. 

برای آن خانم تعریف کرد: نوری را از آسمان به دامنم فرستادند، اما نتوانستم آن را نگه دارم و دوباره به آسمان برگشت. خانم گفت: خدا فرزندی به تو خواهد داد که مقام بالایی به دست می‌آورد.

دختر جوان به خانه آمد و مدتی بعد فهمید خدا فرزندی به آنها داده است. اول ماه رمضان، کودک متولد شد و نامش را احمد گذاشتند. نان حلال پدر و صفا و سادگی مادر بر نهاد احمد اثر کرد. مدرسه می‌رفت که شنید استاد مرتضی مطهری برای سخنرانی به شهرشان بهشهر آمده است. با خانواده پای سخنرانی شهید مطهری نشست و این استاد اخلاق دقایقی از ظلم و فساد دستگاه پهلوی سخن گفت.

وقتی احمد به خانه برگشت گوشه‌ای نشست و شروع کرد به اشک ریختن.

مادر تعجب کرد و علتش را پرسید. احمد گفت: بعد از شنیدن این صحبت‌ها دیگر دوست ندارم درس بخوانم و کاره‌ای شوم تا در این حکومت فاسد بخواهم خدمت کنم. با هزار زحمت اما بالاخره رضایت داد برود و امتحاناتش را بدهد. 

کم کم نوجوانی او طی شد و شروع دوره جوانی‌اش مصادف شد با مبارزه علیه آنچه احمد را در اطرافش آزار می‌داد. حالا با نام مردی آشنا شده بود که عَلَم نابود کردن طاغوت را بلند کرد. همان مردی که سال‌ها بعد به قدری احمد مرید او شده بود که می‌گفت: اگر روزی امام خمینی بگوید سربازان من نفس نکشند، بدون هیچ سوالی امرش را اطاعت خواهم کرد. 

احمد در فعالیت‌های انقلابی جزو افراد موثر بود و حتی یک‌بار نزدیک بود به همین خاطر شهید شود اما توانست از دست ماموران شهربانی فرار کند و فقط تیری به پایش اصابت کرد. 

انقلاب پیروز شد و احمد خیلی دوست داشت به صف مبارزه علیه اسراییل ملحق شود. می‌خواست خود را به فلسطین برساند که ماجرای شهر گنبد و تشنج ضدانقلاب در غرب کشور پیش آمد. احمد جزو اولین کسانی بود که خود را به کردستان رساند و آنجا مجروح هم شد

همان ایام توانست در دانشگاه مشهد قبول شود، اما تصمیم گرفت برود سربازی. زیرا فکر می‌کرد در آن مقطع از تاریخ کشورش باید آموزش سلاح و تیراندازی ببیند. 

با شروع جنگ تحمیلی، احمد این بار جهاد را در جنوب کشور ادامه داد و حتی به همسرش گفته بود نمی‌توانم زمان زیادی کنارت باشم. بالاخره در ۵ اسفند سال ۶۲ احمد مولایی کوائی در عملیات والفجر ۶، منطقه دهلران به شهادت رسید و پیکر پاکش در بهشت فاطمه شهرستان بهشهر به خاک سپرده شد. 

منبع:فارس

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: ایثـار و شهادت , ,
:: بازدید از این مطلب : 1296
|
امتیاز مطلب : 250
|
تعداد امتیازدهندگان : 79
|
مجموع امتیاز : 79
نویسنده : گمنام
سه شنبه 30 دی 1399

در میان سخنان و بیانات آیت‌الله العظمی بهجت رحمه الله علیه موارد بسیاری وجود دارد که درباره مقام و عظمت امام زمان (عج) و لزوم دعا برای فرج و ظهور آن حضرت اشاره کرده است.

 

بخش‌هایی از سخنان آیت‌الله‌العظمی محمدتقی بهجت رحمه‌الله علیه را در خصوص ظهور امام زمان علیه السلام را مورد بازخوانی قرار دادیم. این مطالب گزیده‌ای از سخنان این عالم بزرگوار و حکیم است که پس از تائید دفتر معظم له، منتشر شده است.

 

سلام بر امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه الشریف

 

حضرت خضر علیه السلام که از آب حیات نوشیده هر کجا برود در آنجا سبزه می‌روید، و نیز درباره آن حضرت است که هرکجا ذکر شود آنجا حاضر است و هر وقت او را یاد کردید به او سلام کنید.

 

آیا امکان دارد حضرت حجت عجل‌الله تعالی فرجه الشریف که از او بالاتر است، چنین نباشد؟!

 

با توبه آماده ظهور شویم

 

اگر ظهور حضرت حجت عجل‌الله تعالی فرجه الشریف نزدیک باشد باید هر کسی خود را برای آن روز مهیا سازد. از جمله این که از گناهان توبه کند.

 

همین توبه باعث می‌شود که این همه بلاهایی که بر سر شیعه آمده است که واقعاً بی‌سابقه است و بلاهای دیگری که تا قبل از ظهور آن حضرت می‌آید، از سر شیعه رفع و دفع شود.

 

ما خود، رییس خود را زندانی کرده‌ایم

 

ما مثل طایفه و گروهی هستیم که رییس خود را حبس نموده است و در بلایا، خود تصمیم جنگ و یا صلح را اتخاذ می‌کند! خودمان کرده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم بیاید قضایا را حل کند، با اینکه می‌دانیم اگر بیاید می‌تواند مشکلات را حل کند، ولی باز او را محبوس کرده‌ایم.

 

بنابراین اگر میلیون‌ها نفر هم با او موافق باشند، او مثل شخص وحید و تنهاست که هیچ ناصر و معین و یار و یاوری ندارد! زیرا ما در بیداری درست به وظیفه خود عمل نمی‌کنیم، با این حال منتظر هستیم که بیدار شویم و تهجد به جا آوریم.

 

اگر توفیق شامل حال انسان گردد، از حواب بیدار می‌شود و مشغول تهجد می‌گردد ولی اگر توفیق نباشد، چنانچه بیدار هم بشود از آن‌ها بهره نمی‌برد.

 

تشرف به خدمت امام عجل‌الله تعالی فرجه الشریف

 

در این شداید و گرفتاری‌ها و جنگ میان برادران مسلمان و شیعه، قاعده‌اش این است که خود حضرت عجل‌الله تعالی فرجه الشریف به خدا متوسل باشد و برای تثبیت عقاید اهل ایمان اظهار وجودی کند. تشرف به خدمت ایشان و دیدن آن حضرت هم نوعی تثبیت عقاید است.

 

به خاطر گناهان ما...

 

در زیارت حضرت غائب عجل‌الله تعالی فرجه الشریف می‌خوانیم: «السلامُ علیکَ أیّها المّهَذَّبُ الخائِف؛ سلام بر تو ای آراسته بیمناک!» با اینکه اگر انسان خائن باشد، باید خائف باشد و بترسد. چون آدم مهذب و بی‌گناه و پاک از کسی ترسی ندارد. اما آن حضرت با آن حریم پاک، از اظهار خود خائف است.

 

بنابراین از گناه ما و به خاطر اعمال ماست که آن حضرت هزار سال در بیابان‌ها دربه‌در و خائف است.

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: مــهـــــدویــــت , ,
:: بازدید از این مطلب : 1444
|
امتیاز مطلب : 216
|
تعداد امتیازدهندگان : 62
|
مجموع امتیاز : 62
نویسنده : گمنام
یک شنبه 30 آذر 1399

حجت‌الاسلام علی اکبر نوری مدرس حوزه علمیه قم و از دوستان سابق آقای محمود امجد نامه مهم و منتقدانه‌ای خطاب به او نوشته است که متن کامل آن در ذیل منتشر می‌شود:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
جناب آقای محمود امجدی

سلام علیکم
عرایض بنده از سر غفلت و فراموشی محبت‌های جناب عالی به حقیر و ده‌ها و صدها طلبه و دانشجوی دیگر و حشر و نشر با شما و استفاده از درس و استماع منبر و روضه‌تان نیست؛ آن حقوق به جای خود محفوظ ولی این راهی که شما از بیش از بیست سال قبل، درپیش گرفتید و الآن به ترکستان اتحاد موضع شما، با مواضع سران کفر اروپایی درموضوع جاسوس و نوکر بیگانگان و هماهنگ‌کننده همه اشرار ضد اسلام و جمهوری اسلامی روح الله‌زم منتهی شده است. و در آن به طور مستقیم چشم و چراغ اهل ایمان، و مایه امید مستضعفان، و خار چشم دشمنان اسلام، ومظهر معزّالمومنینی و مذّل الکافرینی امام زمان علیه السلام وعجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف‌، مقام معظم رهبری را هدف گرفته‌اید، بنده را واداشت که چند جمله‌ای با شما صحبت کنم.

شاید برای کسانی که شما را از دور می‌شناسند عجیب و تازه باشد ولی برای کسانی که از نزدیک باشما معاشرت داشته‌اند نه تازه است نه عجیب. مشابه این مواضع از بیش از بیست سال قبل در منزل شما توسط فرزندتان محمد آقا و دوستان و همفکرانش تقریباً بدون رودبایستی و ملاحظه نسبت به حضرت آقا مطرح می‌شد و بعضاً به گوش شما هم می‌رسید.

برخورد حضرت آیه‌الله خوشوقت با شما و مخالفت ایشان با کاندیدا شدن فرزندتان محمدآقا برای نمایندگی مجلس در لیست جناح چپ و آقای مهدی کروبی و در نتیجه جداشدن شما از ایشان و سپس مواضع شما برعلیه ایشان که اشاره فهم‌ها آنرا می‌فهمیدند یک نمونه است از سابقه دراز طرز تفکر شما.

جدا شدنتان از جلسه هفتگی فضلای کرمانشاهی و جدا شدن آنها از شما نمونه دوم است؛ بنابراین شما تازه به این موضع نرسیده‌اید، آنچه تازه است تصریح به این موضع و تقابل علنی درفضای مجازی است.
ای کاش وقت می‌گذاشتید و می‌دیدید و می‌شنیدید که دشمنان اسلام و این آب و خاک چقدر از موضع شما شادمان و در مقابل چقدر دل خانواده‌های شهدا و کسانی که از همه چیز خود برای نظام مایه گذاشته‌اند را به درد آوردید.

بنده چند سوال را محضرتان مطرح می‌کنم امید است تأمل در این سوالات برای شما تنبهی و برای کسانی که از موضع شما رنجیده شدند تسلایی باشد.

سوال اول
اغلب کسانی که با حوزه و روحانیت سر و کاری دارند، از مواضع آیت‌الله بهجت و آیت‌الله بهاءالدینی و آیت‌الله خوشوقت و آیت‌الله حسن زاده آملی و آیت‌الله جوادی آملی و علامه مصباح یزدی نسبت به مقام معظم رهبری آگاه‌اند و جنابعالی دربسیاری از منابر و جلسات با امی و خاطره‌ای و حرفی و نقلی از آیت‌الله بهاء‌الدینی و آیت‌الله بهجت رحمت‌الله علیهما، مجلس را متبرک و مزین می‌کردید و اصولاً بخش عمده‌ای از جاذبه شما برای جوانان چه حوزوی چه دانشگاهی به خاطر این بود که روح و جانشان از طریق شما با افکار و نصایح این قله‌های عرفان و علم و عمل پیوند می‌خورد، حال آیا درست است که کسی با نام این بزرگان در دل جامعه جا باز کند و شهره آفاق شود و سپس ناباورانه همه را به موضعی در تقابل صدوهشتاد درجه‌ای با موضع اساتید خود دعوت کند؟

سوال دوم
اگر جنایتکارانی دزدانه در جایی امنیت کشور و مردم را مورد تهدید قرارداده‌اند، بر اساس وظیفه شرعی و قانونی در کمترین زمان ممکن آنان را شناسایی و دستگیر و به محکمه تحویل می‌دهند و در نهایت حکم دادگاه است که درباره آنان اجرا می‌شود، حال به چه حسابی از نظر شما نظام و مسئولان نظام باید پاسخگو باشند ولی جنابعالی که با نقش موثر فرهنگی و تبلیغی خود که عده کثیری را به کسوت سربازی نظام درآورده و عده بیشتری را با سخنرانی‌های خود در مسیر خدمت به نظام در نهادهای مختلف مصمم‌تر کرده‌اید، نباید پاسخگو باشید؟ به نظر خودتان این دوگانگی عجیب نیست؟

سوال سوم
می‌گویید ایشان از فلان تاریخ مسئول همه خون‌هایی است که ریخته شده؛ عرض می‌کنم چرا ایشان را مسئول نجات کشور عزیز لبنان اشغال شده از زیر چکمه‌های رژیم جعلی و نژادپرست اشغالگر قدس نمی‌دانید؟
چرا ایشان را مسئول نجات کشور سوریه و مردم مسلمان و مسیحی و سنی و شیعه آن از چنگال آمریکا و متحدان اروپایی و سران کشورهای عربی که از تمام میراث عظیم غیرت و شجاعت و تعصب ملت و قوم بزرگ عرب فقط یک روسری قرمزرنگ را ارث برده‌اند معرفی نمی‌کنید؟

چرا ایشان را مسئول نجات کشور عراق و عتبات عالیات که داعش آمریکا ساخته که تا چهل کیلومتری بغداد وحرمین کاظمین پیشروی کرده بودند، خطاب نمی‌کنید ؟ همه حتی دشمنان می‌دانند اگر نبود درایت و شجاعت امام خامنه‌ای و سردار رشیدش سلیمانی و فداکاری سربازان غیور پاکستانی و افغانستانی و ایرانی و عراقی و لبنانی‌اش، الان کشور عراق دربست دراختیا ر داعش (می‌نویسم داعش ولی شما بخوانید آمریکا و اسراییل و آل سعود بدتر از صهیونیست‌ها) بود و چه بسا زبانم لال به جای یک بقیع ویران درمدینه چهار بقیع در کربلا و نجف و کاظمین و سامرا داشتیم.

چرا ایشان را مسئول جلوگیری از این فجایع نمی‌شمارید؟ چرا ایشان را مسئول حفظ جان و مال و ناموس ده‌ها هزار مسلمانان محبّ اهل بیت و شیعیان که قطعاً در صورت تسلط داعش سرشان در کربلا و نجف و کاظمین درحرم و صحن و سرای ائمه علیهم‌السلام از‌ بدن جدا می‌شد خطاب نمی‌کنید؟

سوال چهارم

شما تمام کسانی که در این چهل سال کشته شده‌اند را مظلوم می‌دانید. جناب امجدی در این چهل سال لیست بلند بالایی از سران ارتش ستمشاهی و فرماندهان حکومت نظامی گرفته تا عناصری از سازمان منافقین خلق و منفجرکنندگان حزب جمهوری‌اسلامی و قاتلان شهید بهشتی و یارانش و انفجار نخست‌وزیری و شهادت رجایی و باهنر و انفجار دادستانی و شهادت شهید قدوسی و عوامل شهادت شهدای محراب و کسانی که پاسداران را شکنجه کردند و سوزاندند و در سر سفره افطار حزب‌اللهی‌ها را کشتند و در کوچه و خیابان و مغازه بیش از دوازده هزار نفر را به جرم ریش داشتن و پاسدار بودن کشتند و تا عناصر براندازی از حزب توده و عناصری از کومله و دمکرات که پاسداران را جلوی پای عروس و دامادشان سربریدند تا برسد به ریگی که آن همه از پاسداران و مردم عادی هم مذهب و هم استانی خود را کشت و عوامل شهدای هسته‌ای و و و و در این چهل سال لیست بلند بالایی از این جانیان به سزای اعمال جنایتکارانه خود رسیدند؛ عده‌ای از این جنایتکاران (البته به قول شما شهیدان و مظلومان) در زمان رهبری امام رضوان‌الله علیه و عده‌ای در زمان رهبری حضرت آقا به سزای اعمال خود رسیدند جنابعالی در دو کلمه برای این جنایتکاران آن هم برای همه‌شان حکم شهادت به معنای مظلومیت صادر می‌کنید؟ فکر نکردید با این حرف چه حق‌کشی بزرگی کردید؟ لازمه حرف شما ظالم بودن صدها قاضی و دادستان و دادگاه است؛ آیا چنین قضاوتی که با دو کلمه هزاران جانی را تبرئه و مظلوم معرفی کند و صدها دادستان و قاضی و محکمه را یکجا ظالم معرفی می‌کند در جای دیگری سراغ دارید؟


فرضاً روح‌الله زم جاسوس برانداز و تحریک‌کننده شنوندگان و بینندگان رادیوها و تلویزیون‌ها و کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای به خیابان ریختن و کشتن و آتش‌زدن حکمش اعدام نباشد و مظلوم کشته شده باشد؛ آیا هیچ منصفی یک مورد و یک قضیه را به چهل سال تعمیم می‌دهد؟ جناب آقای امجدی گمان نمی‌کنم پاسخ صحیح به این سوالات چندان مشکل باشد.

جسارت حقیر را ببخشید که این مطلب را خدمت شما عرض می‌کنم ؛ فقط یک شرط دارد و آن این است که آن عینکی که فرزندتان محمدآقا و همفکرانش به چشم شما زده‌اند را عوض کنید. شما بهتر از ما می‌دانید که در گذشته و در زمان حال چقدر فرزندان در تغییر مسیر پدران نقش داشته‌اند؛ احتمال بدهید هر قدر هم که احتمال ضعیف باشد ولی چون محتمل (تحت تاثیر قرارگرفتن) بسیار مهم است جناب عالی یکی از آن پدران باشید.

درپایان برای شما و خودم و همه اهل ایمان طلب عاقبت به خیری می‌کنم. و از اینکه در آستانه سالگرد شهادت سردار دلها که شهاتش دل همه را سوزاند واشکها را جاری کرد با این سخنان دلهایی را سوزاندید و جانیانی را مظلوم و شهید معرفی و با این سید مظلوم با این لحن و بیان سخن گفتید، اظهار تاسف می‌کنم.
دوست قدیمی سید علی‌اکبر نوری

 

منبع:تسنیم

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: ســـــیاســـــی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1406
|
امتیاز مطلب : 257
|
تعداد امتیازدهندگان : 78
|
مجموع امتیاز : 78
نویسنده : گمنام
یک شنبه 30 آذر 1399

22 مهر پارسال که روح‌الله زم، مدیر کانال "آمدنیوز" دستگیر شد، تن خیلی‌ها لرزید، آنها که "گرا" می‌دادند و اطلاعات کشور را می‌فروختند، کسانی که برای ارضای نیّات شهوانی خود دل در گروی دشمنان این مردم و نظام سپرده بودند و در مقابل، زنده شدن خاطرات تلخ برای مادران و پدرانی که جگرگوشه‌های خود را به‌دلیل تحریک‌پذیری و عملکرد آمدنیوز، از دست داده بودند.

یکی از عملیات‌های منحوس آمدنیوز، دمیدن به آتش غائله دراویش در گلستان هفتم بود؛ غائله‌ای که اوج اقدامات جنایتکارانه و تروریستی مدعیان آزادی و صلح بود. در این غائله 3 مأمور نیروی انتظامی با نام‌های "امامی"، "بایرامی" و "علمدار" به‌شهادت رسیدند همچنین یک جوان بسیجی که جانش را برای امنیت مردم نثار کرد؛ "شهید محمدحسین حدادیان".

بالاخره در 22 آذر ماه، حکم دادگاه در قبال روح‌الله زم اجرا شد و این چهره وابسته به دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی و خاندان آل‌سعود، به دار مجازات آویخته شد.

پروژه شهیدسازی از اعدامی منفور

از ساعتی پس از انتشار خبر اعدام، طبق پیش‌بینی‌های محافل رسانه‌ای، شهیدسازی و مظلوم‌نمایی از روح‌الله زم که دستانش به‌صورت غیرمستقیم به خون بسیاری از هموطنان خود آغشته بود، آغاز شد؛ اقداماتی که دل مادران شهدا که عزیزان آنها در غائله‌هایی مانند غائله دراویش به شهادت رسیده بودند، به‌درد آمد؛ مادر شهید حدادیان یکی از این مادران شهداست که گله‌ها و دلی دردمند از پروژه مظلوم‌نمایی از چهره خبیثی مانند روح‌الله زم دارد.

پای درددل خانم تاجیک، مادر شهید حدادیان می‌نشینیم؛ خانم تاجیک با توجه به نقشی که روح‌الله زم در به شهادت رسیدن جگرگوشه‌اش داشته است به‌واسطه آتش تهیه‌ای که آمدنیوز در غائله دراویش ریخت، حالا باید از اعدام زم خوشحال باشد اما می‌گوید: "بعد از اعدام زم، پیام‌هایی به دست من می‌رسید که در آن گفته می‌شد، «ما از اعدام کسی که به‌نوعی در شهادت محمدحسین دست داشت خوشحال شدیم»، اما ما جواب‌های این بچه‌ها را هم ندادیم؛ به‌دلیل حس انسانی خودمان، می‌دانستیم خانواده زم داغدار هستند، درست است که او فردی خائن بود اما نخواستیم به گردن خانواده او چیزی را تحمیل کنیم و آنها اذیت شوند و عکس‌العملی نشان ندادیم، حتی از ما می‌پرسیدند که «چرا شما ابراز شادی نکردید چون او در شهادت محمدحسین مؤثر بود؟»، جواب ما این بود که «ما به‌خاطر جهات انسانی در خودمان این احساس را خفه کردیم؛ به هر حال انسان از مرگ کسی خوشحال نمی‌شود ولو اینکه او جنایت کرده باشد»".

تا اینجا مبهوت کار خانواده‌ای هستیم که شادی خود را در درد و رنج دیگران نمی‌بینند اما گله‌ها از زمانی آغاز می‌شود که شرمندگی خانواده‌ای که فرزندشان در حق یک ملت مرتکب جنایت شده است به طلبکاری تغییر وضعیت دهد!

خانواده زم به‌جای شرمنده‌بودن، طلبکار شدند!

خانم تاجیک ادامه می‌دهد: "چند روز بعد از اعدام روح‌الله زم، دیدیم خانواده او به‌جای اینکه شرمنده باشند از اینکه یکی از اعضای آنها به نظام مقدسی که این‌همه خون به پای آن ریخته شده است خیانت کرده، طلبکار است! پدر روح‌الله زم مظلوم‌نمایی می‌کند و این برای من دردآور است؛ او نامه‌ای منتشر و در آن ابراز احساسات کرده و به‌نوعی دیگر پسرش را معرفی کرده است، در حالی که روح‌الله زم مظلوم نبود، مظلوم محمدحسین من بود که در خیابان در دفاع از نظام و در دفاع از مردم و امنیت، آن‌طور فجیع به شهادت رسید".

شهید , فضای مجازی , شهدای نیروی انتظامی|شهدای ناجا , روح‌الله زم ,

اشاره خانم تاجیک به انتشار نامه‌ای از سوی پدر روح‌الله زم است که در روز اعدام پسرش منتشر شد؛ او در این نامه که خاطره‌گویی آخرین ملاقات خانواده یک روز قبل از اعدام بود، روح‌الله زم را دارای چهره‌ای نورانی و لایق امامت جماعت توصیف کرده بود!

سربازان فضای مجازی کجا هستند؟

مادر شهید حدادیان ادامه می‌دهد: "تأسف خوردم که چرا کسانی که در فضای مجازی فعال هستند، نیامدند شهادت محمدحسین و شهادت آن سه مأمور عزیز نیروی انتظامی را مقابل نامه پدر روح‌الله زم بگذارند؛ مگر من مادر نبودم و مگر پدر محمدحسین پدر نبود؟ فرزند ما در مقام دفاع این‌طور مظلومانه به شهادت رسید و فرزند آن آقا در مقام خیانت بود؛ اگر من به‌جای پدر روح‌الله زم بودم، سرم از شرم پایین بود و از همه مردم عذرخواهی می‌کردم نه اینکه این نامه را بنویسم و نمک به زخم زخم‌خوردگان بپاشم."

آنها که به زم خوراک اطلاعاتی می‌دادند الآن اشک تمساح می‌ریزند

خانم تاجیک به گروهی از افراد که به روح‌الله زم کمک می‌کردند هم اشاره می‌کند و می‌گوید: "کسانی که به‌نظرم آن‌قدر نالایق هستند که نمی‌خواهم اسم آنها را به‌زبان بیاورم در فضای مجازی آمده‌اند و پیام‌هایی در دفاع از زم می‌گذارند! در مقابل اعدام بحق جاسوسِ وطن‌فروش اشک تمساح می‌ریزند؛ می‌آیند و آه و فغان می‌کنند، به‌نظر من اینها، همان‌هایی هستند که در سال 96 خوراک به روح‌الله زم می‌دادند، از داخل مملکت ما خوراک می‌دادند که نتیجه آن این شد؛ بچه‌های غیور مردم و بچه‌های این سرزمین را شهید می‌کردند".

جای شهید و مظلوم عوض شد

ظاهراً برخی خیلی علاقه دارند تا جای "جلاد و شهید" را عوض کنند! آن جوانی که برای حفاظت از جان و مال و ناموس مردم مقابل مشتی جلاد ایستادگی کرد و در آخر به شهادت رسید، حالا عده‌ای مقابل این شهدای مظلوم ایستاده‌اند تا جنایت چهره‌ای مانند زم را تطهیر کنند!

خانم تاجیک در ادامه سخنانش می‌گوید: "بعد از اعدام زم، به من گفتند «بیانیه صادر کنید.»، در جواب گفتم «بیانیه من دردی را دوا نمی‌کند و نمی‌تواند آن مظلومیت شهادت محمدحسین را بازگو کند؛ می‌خواهید مظلومیت پسرم را بدانید؟ کلیپ بعد از شهادت محمدحسین را ببینید، کلیپی را که از معراج‌الشهدا به خانه آمده‌ایم ببینید که به بچه‌هایم می‌گویم که محمدحسین را در معراج چگونه دیدم؛ آنجاست که مظلومیت محمدحسین بلند است»".

 
تعداد بازدید : 63
 

 بعد این را می‌گوید و در حالی که به‌سختی بغض سنگین نهفته در گلویش را فرو می‌خورد، ادامه می‌دهد: "این وظیفه سربازان مجازی است که بیایند واقعیت را تبیین و ذهن جامعه را روشن کنند؛ نه اینکه این آقا بیاید فرزند جنایتکار خائن خودش را بگوید «این‌قدر نورانی شده بود که من پیشنهاد دادم امام جماعت بایستد و او قبول نکرد!»".

اقتدا به کسی که منکر اصل و اساس است

خانم تاجیک ادامه می‌دهد: "وقتی بچه شما در فلان تاریخ می‌آید و همه چیز را منکر می‌شود؛ چه‌جوری می‌گویید که «بچه ما می‌خواست برود زیارت اباعبدالله(ع) و اینها نگذاشتند؟ پسر ما می‌خواست زائر شود و اینها نگذاشتند؟»، وقتی پسر شما اصل و اساس را قبول ندارد و امام حسین(ع) را زیر سؤال می‌برد، چه‌جور می‌خواست زائر امام حسین بشود؟ این درد است برای ما که متأسفانه اینها بیایند جای جلاد و شهید را عوض کنند و خواهر زم بیاید بگوید که «دنیا باید پای مظلومیت روح‌الله بایستد!»، چه مظلومیتی؟! وقتی پیام‌هایی را که خانواده زم منتشر می‌کنند نشان من می‌دهند، واقعاً آتش می‌گیرم؛ از خودم می‌پرسم؛ پس بچه‌های حزب‌اللهی کجا هستند؟ چرا نیامدند این فیلم معراج محمدحسین را منتشر کنند؟".

شاید وارونه‌نمایی در این خانواده ریشه دارد، روزی روح‌الله زم در یک وارونه‌نمایی بزرگ به شهدا و احساسات خانواده شهدا توهین کرد و این توهین، با وارونه جلوه دادن حقیقت بود؛ از زشت معرفی کردن زیبایی و از بیان حسدها و عقده‌هایی که در آخر به اعدام انجامید.

توهین زم به شهید حدادیان

خانم تاجیک ادامه سخنانش را این‌طور بیان می‌کند: "آقای روح‌الله زم در کانال آمدنیوز عکس محمدحسین را گذاشت و گفت که «شهدا چقدر چهره‌هایشان کریه است؟!»، به‌قول این آقایان، محمدحسین که شهید است چهره‌اش کریه است اما روح‌الله زم که جنایتکار و خیانتکار است چهره‌اش نورانی است؟ این یعنی چه؟ یعنی جای جلاد و شهید را عوض کردن؛ به این راحتی آن هم در فضایی که این‌همه بچه حزب‌اللهی‌ها هستند؛ متأسفانه فعالان مجازی آن کارایی را که باید داشته باشند ندارند".

 

 
تعداد بازدید : 40
 

دیدار مادر شهید حدادیان با خواهر روح‌الله زم

مادر شهید حدادیان ادامه می‌دهد: "من بعد از اعدام زم ساکت بودم و می‌گفتم که به‌هرحال یک جنایتکار که عامل این‌همه خون ریخته‌شده است، اعدام شد اما الآن انتقاد دارم؛ من روح‌الله زم و کسانی را که او را همراهی می‌کردند در شهادت محمدحسین مقصر صددرصد می‌دانم، از کسانی که در داخل کشور، اطلاعات را به او می‌‌رساندند تا آن پادوهایی که دم‌دستش بودند، همه اینها یک سناریو بودند، یک نوشته‌‌ای بودند از سمت دشمن و پیاده‌نظام دشمن بودند برای اجرا کردن این برنامه، همه آنها را مقصر می‌دانم و نمی‌توانم از آنها بگذرم".

پیامی که از این بخش از سخنان خانم  تاجیک دریافت می‌کنیم این است که مادر شهید حدادیان هرگز نتوانسته است کسانی را که در شهادت جگرگوشه‌اش دست داشته‌اند ببخشد و فراموش کند.

وی می‌گوید: "یکی از خواهران روح‌الله زم که منزلشان در نزدیکی ماست به امامزاده علی‌اکبر(ع) چیذر و سر مزار شهید محمدحسین حدادیان می‌آیند، می‌دانید خانم‌ها عاطفی هستند و به مرگ کسی راضی نمی‌شوند؛ آن خواهر زم به‌تازگی پیش ما آمده بود، به او گفتم که «من برای آقای روح‌الله زم متحیرم، تا الآن نتوانسته‌ام برای برادر شما یک خدا بیامرز بگویم، فقط به خدا گفتم که "خدایا، به خودت واگذار می‌کنم و خودت هرجور صلاح می‌دانی جزایش را بده!"».

زم را هیچ‌گاه انکار نکردند!

خانم تاجیک ادامه می‌دهد: "ما این‌همه متانت و صبوری به‌خرج دادیم، می‌توانستیم مثل اینها بی‌محابا حرف بزنیم ولی این کار را نکردیم چون به‌هرحال خانواده‌اش گناه دارند و اذیت می‌شوند و به‌قول معروف ما نباید ابراز شادی کنیم که خانواده او ناراحت شوند؛ ما حرمت آن خانواده را ولو خانواده جنایتکار بوده باشد، ولو خانواده خائن وطن‌فروش باشد حفظ کردیم اما فراموش نکنیم که روح‌الله زم فرزند او بود؛ اگر من فرزندم به راه درست نرود و خط من از فرزندم جدا باشد، بلافاصله از فرزندم اعلام برائت می‌کنم؛ وقتی که پدر روح‌الله زم نیامده است از پسرش اعلام برائت کند، حتماً در خط اوست! نمی‌توانم این را صریح اعلام کنم اما قرائن این را نشان می‌دهد.

وقتی شما اعلام برائت و بیزاری نمی‌کنی یعنی کارهای او را تأیید می‌کنی! دو راه پیشِ‌روی پدر روح‌الله زم بود؛ یا تأیید کند یا اعلام برائت از فرزندش و از این دو راه خارج نیست اما پدر روح‌الله زم از پسرش اعلام برائت نکرد!".

سکوت خانواده حدادیان و طلبکاری خانواده زم!

کارهای رسانه‌ای بعدی که خانواده زم انجام دادند، دل خانواده شهید حدادیان را بیشتر به درد آورده است؛ خانم تاجیک دراین‌باره می‌گوید: "ما می‌دانستیم که آقای زم در شهادت آقا محمدحسین صددرصد مقصر است اما به‌خاطر مسائل انسانی چیزی نگفتیم و ابراز شادی نکردیم تا خانواده او را بیش از این ناراحت نکنیم؛ هیچ ابراز احساساتی نکردیم اما چرا اینها باید طلبکار باشند و خواهر او بگوید که «باید دنیا در مقابل مظلومیت روح‌الله زم بایستد.»؟! این جمله خیلی دل من را به درد آورد؛ گفتم کدام مظلومیت؟ مظلومیت را شهید محمدحسین داشت، مظلومیت را شهید امامی و شهید بایرامی و شهید علمداری داشتند که در لباس نیروی انتظامی به‌واسطه تحریکات زم رفتند زیر چرخ‌ ماشین دراویش".

وی در ادامه برخی وقایع غائله دراویش در گلستان هفتم را این‌گونه بازگویی می‌کند: "اتوبوسی که به‌راه انداخته شد و گلوله‌بارانی که محمدحسین را شهید کرد همه به‌تحریک همین روح‌الله زم بود؛ محمدحسین یک لحظه قبل از شهادت برای پدرش پیام می‌دهد که «بابا! کانال آمدنیوز روش تهیه کوکتل‌مولوتف را آموزش می‌دهد. بابا! آمدنیوز آموزش می‌دهد که به‌چه‌صورت مأموران نیروی انتظامی را قفل کنند».

فریاد محمدحسین از این آموزش‌ها بلند بود؛ محمدحسین این‌قدر به قضیه اشراف دارد و می‌داند که این غائله از ناحیه آمدنیوز تغذیه می‌شود و خودش می‌رود و سینه سپر می‌کند که اینها نتوانند به اهداف پلیدشان برسند، این بچه مظلوم واقع شده است؛ نه اینکه آنها بروند جنایت‌هایشان را بکنند و پول‌هایشان را بگیرند و کِیفشان را کنند و وقتی هم با اعدام مجازات می‌شوند، عَلَم کنند که «او شهید و مظلوم است و پای مظلومیتش بایستید.»! کدام مظلومیت؟!".

(حدادیان از زبان مادر)

لزوم روشنگری جریان رسانه‌ای انقلاب در فضای مجازی و در سریال‌های تلویزیونی

مادر شهید محمدحسین حدادیان الآن چه مطالبه‌ای دارد؟ خانم تاجیک در پاسخ می‌گوید: "بچه‌حزب‌اللهی‌ها بیایند وسط کار و روشنگری کنند؛ من رسیدگی قضایی را کاری ندارم. همان ابتدا هم محمدحسین شهید شد، وقتی شکایت کردیم شکایت ما از فرقه دراویش بود، بعد از دستگیری زم هم به ما پیشنهاد دادند که از او شکایت کنیم که ما نرفتیم، به‌هرحال او به مجازات رسید اما دست‌های پنهان پرونده یکی بعد از دیگری رو می‌شود و آنها هم به سرنوشت روح‌الله زم دچار خواهند شد".

سناریوی 40ساله

او در خلال سخنانش خواسته‌ای را مطرح می‌کند که جالب است؛ پرداختن به غائله دراویش در قالب سریال تلویزیونی؛ می‌گوید: "در اصفهان در یک سخنرانی از سازندگان سریال گاندو تشکر کردم و به تهیه‌کننده آن گفتم «منتظرم و امیدوارم روزی سریالی ساخته شود که عوامل غائله دراویش در گلستان هفتم رو شود»، چون آن یک اتفاق معمولی نبود و برنامه‌ای هدفمند بود که الحمدلله با ریخته شدن خون محمدحسین و دیگر شهدا جمع شد و در نطفه خفه شد اما نباید بگوییم با این خفگی، آن غائله تمام شده است؛ 40 سال است که ما این برنامه را داریم، اینجا خاکستر روی آتش می‌ریزند و جای دیگری آتش گُر می‌گیرد، نمی‌خواهند که نظام باشد و این تا زمان ظهور حضرت [صاحب الزمان(عج)] ادامه دارد که هیچ کدامشان هم به سرانجام نمی‌رسد که البته تا الآن هم نرسیده است. از جوانانی که در این عرصه فعال هستند درخواست دارم سریالی بسازند و زوایای غائله دراویش را برای عموم مردم باز کنند".

رؤیاهای صادقانه

در ادامه، مادر شهید حدادیان از تاب‌نداشتن برای جدایی از فرزند شهیدش می‌گوید اما دلخوش به وعده قرآن است که شهدا، زنده هستند و هر از چندگاهی، نشانه‌های زندگی محمدحسین حدادیان را به او می‌رسانند، مانند خانم معلم قرآن از سرخس که تا همین چند وقت قبل شناختی از محمدحسین حدادیان نداشت و الآن او را در رؤیای صادقه خویش می‌بیند که کمک‌حال فعالیت‌های قرآنی در شهر است،
یا پیغام‌هایی که از سوی بعضی از آشنایان خانواده حدادیان به خانم تاجیک می‌رسانند؛ «در رؤیا محمدحسین را دیدم که گفت به مادرم بگویید فلان کار را انجام دهد یا ندهد».

برداشت من از این گفته‌ها این است؛ کسی که مظلومانه به شهادت برسد، چنین جایگاهی خواهد داشت، این را به‌زبان می‌آورم و در پاسخ می‌شنوم: "می‌گوید که «دنیا باید پای این مظلومیت روح‌الله زم بایستد؟»، او چه مظلومیتی داشت؟ مظلومیت را محمدحسین داشت، مظلومیت را شهید رضا امامی داشت که مادرش او را 16 سال با درآمد غسّالی بزرگ کرده بود و اینها آمدند خیلی راحت با اتوبوس از روی او رد شدند، این مظلومیت نیست؟

شهید , فضای مجازی , شهدای نیروی انتظامی|شهدای ناجا , روح‌الله زم ,

مظلومیت را شهید بایرامی داشت که مادرش نمی‌تواند به‌فارسی صحبت کند و نمی‌تواند مظلومیت پسر شهیدش را بیان کند؛ الآن هم اسمی از این شهید به‌میان نیست، چرا؟ چون آنهایی که ادعا می‌کنند سرباز ولایت هستند دارند کوتاهی می‌کنند! ما این‌همه پرچم بلند و به اهتزاز درآمده داریم، هر شهید یک پرچم است و آنها چیزی ندارند".

حالا دیگر در ذهنم تصویری روشن‌تر از جنایات روح‌الله زم و اقدام سیاه و زشت پدر او دارم و با خود دیدار رهبر معظم انقلاب با خانواده شهید حدادیان را مرور می‌کنم:

 
تعداد بازدید : 31
 
کد ویدیو

منبع:تسنیم

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: موضوعات مرتبط: ایثـار و شهادت , ســـــیاســـــی , اجـــتماعــــــی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1452
|
امتیاز مطلب : 202
|
تعداد امتیازدهندگان : 59
|
مجموع امتیاز : 59
نویسنده : گمنام
یک شنبه 30 آذر 1399

به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای اندیشه، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، استاد فلسفه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد  اسلامی و رئیس شورای اندیشه‌ورز سازمان فرهنگی هنری و فرهنگسرای اندیشه، دل‌نوشته‌ای را در آستانه سالگرد شهادت جانسوز سردار دل‌ها، شهید سردار سلیمانی نسبت به اظهارات و مواضع محمود امجد، تقدیم رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی کرده است.

متن این پیام به‌شرح ذیل است:

«به نام خالق عادل جبار

رهبرا سید علی جان، وقتی سخنان زهرآلود ولایتمداران دیروز را شنیدم؛ گریستم و‌ دردنامه‌ای نوشتم.

آقا جان، تنهایت نمی‌گذاریم و تنها نیستی.

رهبرا، غربت علی تکرارپذیر نیست؛

بگذار هرچه می‌خواهند بگویند

و از ظالم دفاع کنند و جای شهید و جلاد را تغییر دهند؛ اما حق پنهان نمی‌ماند.

مولانادوستان دیروز به صف دشمنان پناه برده‌اند؛ آن هم در کشوری که پناهگاه منافقان جنایتکار بود و اینک با شمشیر زهرآلود زبانشان بر شما می‌تازند.

عجب روزگاری است، حاج قاسم روستایی با زهد و پارسایی و بصیرت و رشادت و مجاهدت به عالی‌ترین سعه وجودی عارفانه می‌رسد و فیض شهادت می‌یابد و آن شیخ حوزوی عارف‌دیده، با سادگی و تأثیرپذیری از فرزندش در صف دشمنان انقلاب قرار می‌گیرد و همانند اهل‌نفاق سخن می‌راند.

خدایا، عاقبت ما را ختم به خیر کن

الهی، ما را در مسیر مکتب سلیمانی قرار بده

معبودا، مرگ ما را شهادت در راه ولایت سید علی نائب امام عصر(عج) قرار بده؛ آن‌گونه که حاج قاسم خواست.

والسلام، سربازت عبدالحسین

 

منبع:تسنیم

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 1421
|
امتیاز مطلب : 256
|
تعداد امتیازدهندگان : 81
|
مجموع امتیاز : 81
نویسنده : گمنام
یک شنبه 30 آذر 1399

با سقوط رژیم بعثی عراق و فراهم شدن امکان حضور عاشقان و مشتاقان زیارت اهل بیت علیهم‌السلام، به همت "حاج قاسم سلیمانی" و جمعی از دوستداران اهل بیت علیهم‌السلام و متخصصین و معتمدین و خیرین، با استفاده از رهنمودهای مقام معظم رهبری، ستاد بازسازی عتبات عالیات و پشتیبانی عراق در سال 1382 تشکیل شد.

تا به امروز پروژه‌های بسیار بزرگی توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات در عراق اجرا شده است از جمله صحن حضرت زهرا(س) در نجف اشرف، طرح توسعه حرم امام حسین علیه‌السلام در کربلا و ... اما تا به زمان شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی کمتر کسی از نقش کلیدی و محوری این سردار رشید اسلام در تشکیل و تأسیس ستاد بازسازی و اجرای پروژه‌‌های بزرگ در اعتاب مقدسه در بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر مطلع بود.

رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج

:: بازدید از این مطلب : 1362
|
امتیاز مطلب : 266
|
تعداد امتیازدهندگان : 81
|
مجموع امتیاز : 81

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 114 صفحه بعد

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
شکر ،خدارا که درپناه حسینم(ع)،گیتی ازاین خوبتر،پناه ندارد........................... ....هرکسی با شمع رخسارت به وجهی عشق باخت/ زان میان پروانه را در اضطراب انداختی / گنج عشق خود نهادی در دل ویران ما / سایه دولت بر این کنج خراب انداختی.../ اللّهم عجّل لولیّک الفرج........ ...با عرض سلام و تحیّت خدمت شما بازدید کننده گرامی به اطلاع می رساند که """برنامه ی هفتگی هیئت کربلا (محمدشهر- عباس آباد - کرج ) به شرح ذیل می باشد: پنجشنبه شب ها ساعت21 با مداحی " حاج رحمــــــــان نـوازنـــــــی "/ لازم به توضیح است مراسماتی که بصورت مناسبتی برگزار می گردد از طریق سامانه پیام کوتاه به اطلاع عموم بزرگواران می رسد. سامانه پیام کوتـــــــــاه این هیئت نیز با شماره 30008191000002 پل ارتباطی بین ما و شما می باشد.لطفا نقدها و پیشنهاد های خود را و همچنین پیامک های مهـــــــــدوی و دلنوشته هایتان را جهت انعکاس در این تارنما برای ما ارسال نمایید.ضمنا جهت عضویت در این سامانه عبارت * یازهرا * را به شماره فوق پیامک نمایید. التماس دعا.
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه